· articole
· intamplari

 De la lume adunate...

Cind apare o noua steluta norocoasa

Intr-o zi friguroasa de iarna, cind crapau pietrele de frig afara dar soarele era mindru si chipes si incerca sa amelioreze faptul ca era iarna s-a nascut o fetita.

Mamica si taticul lor nu se asteptau sa fie intr-adevar o fetita si ca dorinta lor va fi indeplinita avind o Printesa care sa le mingiie batrinetile.

Nu prea a vrut sa vina Dania Maria, pentru ca asa o cheama pe aceasta Printesa, si abia la 40 de saptamini si 4 zile, dupa o lunga perioada de travaliu si recurgind la cezariana s-a hotarit intr-un final sa vina pe aceasta planeta sa o populeze cu un sufletel in plus.

Cu mamica pe masa de operatie si cu taticul plingind linga mamica, stringind o iconita cu Maica Domnului, amintire de la Manastirea Putna, Dania Maria a aparut si a tras primul plinset viguros si sanatos. Mamica ei, jumatate adormita de epidurale si alte anestezice, a realizat dupa timbrul vocii, inainte de a i se spune de medici, ca bebelusul era de fapt o bebelusa.

Mamica si taticul a inceput sa plinga si mai tare ca bebelusa si sa multumeasca cerului de minunatul si unicul cadou de Craciun. Era 19 decembrie si era ora 7:41 am. Dania Maria Popescu se nastea intr-un spital din Montréal, Canada spre bucuria si mindria parintilor ei : Daniela si Dan Popescu.

Sa ne traiesti si sa ne bucuri draga noastra Printesa !


Dandanescu
publicat la 05.01.2003 (5951 citiri)