· articole
· intamplari

Cine va face ordine in cresele din Romania?Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, avertizeaza asupra faptului ca institutia pe care o coordoneaza nu va putea face, singura, ordine in crese.

Ce-i drept, in aceste unitati prescolare domneste un adevarat haos din cauza lipsei unor legi care sa spuna fiecarei autoritati centrale si locale ce are de facut. La ora actuala, in tara noastra functioneaza 287 de crese, cu aproximativ 11.000 de copii, fata de 902 crese inainte de 1989, in care erau cuprinsi peste 90.

000 de micuti.

Potrivit Ministerului Educatiei, in prezent, "cresele pentru copiii intre patru luni si trei ani primesc si copii peste trei ani tocmai pentru mentinerea personalului angajat. Acestea sunt finantate si coordonate de consiliile locale, insa nimeni nu supervizeaza profesionalismul personalului angajat si nici modul in care sunt educati copiii".

Citeste articolul integral pe newsreport.ro.


"Cine va face ordine in cresele din Romania?" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Raspuns la intrebare: parintii. Daca toti parintii si-ar lua responsabilitatile in serios, nu ar mai fi nevoie de crese si gradinite, deci o curatenie perfecta!!
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent