· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ciocolata Milka ne indeamna la tandrete

Noua campanie de comunicare lansata de Milka sta sub semnul tandretii, incercand sa asocieze ciocolata cu un indemn de a ne manifesta mai des afectiunea fata de cei dragi. ā€œIndrazneste sa fii tandruā€ este noul mesaj al campaniei demarate in luna august.

Tu cat de des faci gesturi tandre fata de cei apropiati? De la aceasta intrebare a pornit si studiul care a stat la baza noii campanii Milka ā€œIndrazneste sa fii tandruā€. S-a dovedit in urma Raportului privind Tandretea ca 2 din 5 europeni considera ca sunt prea stresati pentru a impartasi un moment de tandrete cu prietenii si familia.

In ceea ce-i priveste pe romani, 43% dau vina pe stres pentru lipsa de gesturi afective aratate prietenilor si familiei.

Milka a dezvoltat si o Harta a Tandretii, pe care a identificat punctele fierbinti din punct de vedere afectiv, maghiarii considerandu-se cel mai tandru popor. In acest clasament, Romania s-a situat pe locul zece, 39% din populatie considerand ca se comporta tandru in fiecare zi. Studiul s-a desfasurat pe un esantion de 8300 de respondenti din 17 tari europene, cuprinzand Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Lituania, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia, Spania, Turcia si Ucraina.
Dan Puric, invitatul special al evenimentului de lansare a campaniei a explicat, prin cateva povestioare amuzante, importanta gesturilor tandre, el considerand ca ā€œnu trebuie sa indraznesti sa fii tandru, tandretea vine de la sineā€. Mai mult decat atat, tandretea, in opinia lui, isi are izvorul in educatie si de aceea exista diferente de la o cultura la alta, de la un popor la altul.

"Stiri: Stiri: Ciocolata Milka ne indeamna la tandrete " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent