· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Clasa pregătitoare: Părintii iau lectii despre cum sa dea spaga pentru inscriere

În ultimele zile, şpaga pentru clasa zero este unul dintre cele mai dezbătute subiecte pe Internet. Părinţii îşi dau sfaturi despre cum se obţine un loc la şcoala dorită şi îşi împărtăşesc experienţele.

Părinţii care vor să-şi înscrie copiii la clasa pregătitoare, dar au ochit alte şcoli decât cele de circumscripţie, vor să înveţe cum să procedeze pentru a oferi diferitele atenţii fără de care nu ar putea obţine ceea ce doresc. Astfel, pe forumurile destinate părinţilor s-au încins adevărate dezbateri despre cum se dă şpaga pentru clasa zero.Citeşte şi TOTUL DESPRE CLASA PREGĂTITOARE ŞI CLASA I. Cine şi unde poate fi înscris. Vezi CALENDARUL

Cu şpaga se merge cu tupeu şi se înfinge plicul în buzunarul cuiva, merg şi cadourile sau sponsorizările, spun părinţii.

Citeşte şi Părinţii pot sta liniştiţi. Sunt locuri suficiente pentru înscrierea în clasa I şi clasa zero scrie RTV.NET

Unii dintre părinţi au şi sfaturi despre atitudinea cu care trebuie să-i abordezi pe cei pe care vrei să-i convingi: Zâmbeşti mult, vorbeşti sigură pe tine, nu cu capul plecat, nu încet şi umil. După ce reuseşti să faci asta, restul vine de la sine, nu trebuie să fie neapărat un plic de dat, poate fi un cadou, te orientezi sau te orientează secretara.

Află pe RTV.NET mai multe sfaturi pe care şi le transmit părinţii prin intermediul forumurilor privind înscrierea în clasa pregătitoare.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent