· articole
· intamplari

Călătorie prin Univers - program de planetariuÎn fiecare vineri și sâmbătă, Observatorul Astronomic vă așteaptă să faceți o călătore până la marginea Universului. Calatoria se va face folosind un program de astronomie, creat de National Astronomical Observatory of Japan (NAOJ).

blogspot.com/-alXiTSt4yV0/ThMFVD5_gKI/AAAAAAAAABk/pFh1gbFtwTs/s1600/univers1.gif"/>

După un tur al cerului vizibil de pe Terra vă veți ridica de pe suprafața planetei și veți zbura către Lună. Craterele lunare vă vor face să vreți mai mult, astfel încât naveta noastră specială vă va arăta sistemul solar văzut de departe. Veți face o călătorie contra cronometru printre planete și sateliții lor, după care veți ajunge la marginea sistemului solar.

Urmează stelele, galaxia noastră precum și Universul cunoscut până acum. Vă așteptăm la Observator! Călătoria se va ține chiar dacă cerul este innorat.

Prezentarea durează aproximativ 45 de minute și se va taxa cu un bilet de intrare (5 lei bilet intreg și 3 lei redus). Locuri limitate (40).

Notă 1: nu se fac rezervări; din cauza noțiunilor astronomice, prezentarea poate fi înțeleasă de copii de la clasa a 5-a în sus; prin conținut și durată prezentarea nu este recomandată copiilor sub 13 ani;

Notă 2: prezentarea se va ține dacă în sală sunt prezenți minim 10 vizitatori;

Nota 3: observatorul nu are planetariu; prezentarea constă într-o proiecție normală, un zbor virtual prin Univers însoțit de explicații „live”.

Notă 4: pentru grupuri organizate, de copii sau adulți, ținem prezentarea la cerere;

Sursa: www.astro-urseanu.ro/calatorie-univers.html .
"Călătorie prin Univers - program de planetariu" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent