· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Când încep simulările şi care este programa pentru BAC 2015

Simularea examenului de Bacalaureat 2015 pentru clasele a XI-a şi a XII-a va fi organizată în perioada 2-6 martie 2015, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

html">Schimbări majore pentru elevii care susţin Bacalaureatul în 2015

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat 2015 pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a va avea loc în data de 2 martie la Limba şi literatura română, în 3 martie la Limba şi literatura maternă, în 4 martie la proba obligatorie a profilului şi în 6 martie la proba la alegere a profilului şi specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a). Afişarea rezultatelor la Bacalaureat 2015 - simulare este programată în 12 martie.

Examenul de Bacalaureat din 2015 va fi organizat în două sesiuni, respectiv în iunie - iulie şi august - septembrie.

Vezi şi CALENDAR BACALAUREAT 2015

Ministerul Educaţiei a publicat pe site-ul oficial modelele de subiecte pentru Bacalaureat 2015. Examenul de BACALAUREAT 2015, sesiunea de vară, va începe pe data de 8 iunie, cu proba orală la limba română. Probele scrise sunt programate să înceapă pe data de 29 iunie cu examenul scris la limba română. Pe data de 3 iulie, liceeni vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării.

Află care sunt programele pentru fiecare materie de la examenul de Bacalaureat 2015 pe RomâniaTV.net. .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent