· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cântăreaţa Lily Allen este însărcinată cu primul ei copil

Lily Allen este însărcinată în trei luni, cântăreaţa britanică şi iubitul ei, Sam Cooper, urmând să devină părinţi pentru prima oară, la începutul anului viitor, informează dailymail.co.uk.
Potrivit unor analize medicale recente, cântăreaţa britanică în vârstă de 25 de ani este însărcinată în trei luni, a explicat aceasta într-un interviu acordat tabloidului The Sun.


Lily Allen, fiica actorului Keith Allen, şi iubitul ei, specialistul în bodybuilding Sam Cooper, în vârstă de 32 de ani, au o relaţie din vara anului 2009.

Ştirea despre sarcina cântăreţei a apărut după o perioadă marcată de numeroase zvonuri în presa britanică potrivit cărora Lily Allen intenţionează să renunţe la cariera muzicală. Zvonurile au fost alimentate şi de recenta anulare a concertului pe care Lily Allen trebuia să îl susţină în cadrul festivalului Benicassim din Spania.
Totodată, în timpul festivalului Wireless de la Londra, de luna trecută, unde Lily Allen a cântat în deschiderea concertului rapperului american Jay-Z, fanii au remarcat faptul că artista britanică renunţase la alcool şi la fumat.
În ianuarie 2008, cântăreaţa a suferit un avort spontan, ea fiind însărcinată cu copilul lui Ed Simons, unul dintre membrii grupului Chemical Brothers.Anul acesta, Lily Allen a lansat o linie vestimentară vintage - Lucy In Disguise -, împreună cu sora ei mai mare, Sarah Owen.

Lily Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul Smile, şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut, Alright Still, care s-a vândut în peste 2,6 milioane de copii. Albumul i-a adus nominalizări la premiile Grammy, BRIT şi MTV Video Music. Ea a mai lansat albumul It's Not Me, It's You, în 2009, pentru care a câştigat un BRIT Award la categoria cea mai bună artistă britanică.

Sursa: www.mediafax.ro .

"Stiri: Stiri: Cântăreaţa Lily Allen este însărcinată cu primul ei copil" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent