· articole
· intamplari

Code Lyoko – Evoluţie, din 13 iulie, zilnic la Megamax
Code Lyoko – Evoluţie este continuarea seriei animate franţuzeşti, Code Lyoko.Acest sezon are 26 de episoade şi prezintă atât scene de pe Pământ, cât şi imagini virtuale din lumea lui Lyoko. La un an după evenimentele petrecute în seria originală, Jeremy Belpois, Odd Della Robbia, Ulrich Stern, William Dunbar, Yumi Ishiyama şi Aelita Schaeffer se întorc la rutina vieţii lor de la academia Kadic. X.A.N.A., personajul negativ, care a reuşit să distrugă aventurile anterioare ale eroilor, reapare în mod miraculos şi este mult mai puternic şi mai periculos decât oricând.
Eroii seriei încearcă să afle cine a înviat această monstruozitate virtuală şi mai ales de ce. Cei şase luptători vor reporni Supercalculatorul pentru a intra în lumea virtuală a lui Lyoko. Aici, vor trebui să lupte cu sistemul malefic care ameninţă din nou planeta. Războinici se vor împrieteni cu Laura Gauthier, eleva-geniu, care îi va ajuta nespus cu bogatele ei cunoştiinţe în tehnologia de calcul.

Superfonicii
Din 14 iulie, zilnic la Megamax
Trei membri ai formației Superfonicii descoperă din întâmplare Nota a Treisprezecea, care le dă o putere în plus în lupta împotriva formațiilor rivale. În posesia acestei puteri magice, ei pot obține o sonoritate perfectă. Lupta dintre cele două tabere va duce la un război imens al sunetelor și astfel toate forțele Notei a Treisprezecea scapă de sub control. Membrii formației Superfonicii trebuie să o apere de 2 bande diabolice care vor s-o folosească pentru a instaura haosul și discordia în orașul Los Bomos. Se dă o luptă clasică între bine și rău, dar ceva este totuși neobișnuit - muzica se transformă într-o armă.

Huntik
Din 2 iulie, zilnic la Megamax
Huntik este un serial de acțiune/aventură în care un grup de Căutători călătorește prin lume pentru a găsi amulete cu care să poată invoca Titanii.
Cu mult înaintea erei noastre, omenirea a luptat împotriva unei puteri extrem de rele. Numai Căutătorii erau capabili să lupte cu succes împotriva forțelor obscure. Acești oameni au recurs la ajutorul ființelor legendare, Titanii, și i-au invocat să le îndeplinească poruncile. Primii Căutători au luptat în acest mod cu forțele infernale obscure. După secole, Titanii au dispărut. Unii dintre ei au pierit în lupte crâncene, ceilalți au fost uitați cu trecerea timpului. Aceste ființe magice sunt acum ascunse în colțurile îndepărtate ale lumii și așteaptă ca un nou grup curajos al Căutătorilor să le trezească.

Legenda dragonului
Din 14 iulie, zilnic la Megamax
China. Pământul misterelor antice și al minunilor moderne. O lume în care vechiul se întâlnește cu noul, întunericul cu lumina iar echilibrul universal dintre Yin și Yang asigură ordinea armonică în lume.Apărătorii templului și Dragonul de Aur nu mai sunt în viață, așa încât un nou Dragon de Aur trebuie să fie ales. Candidații la putere sunt doi gemeni (frate și soră) născuți în anul Dragonului. Numai unul dintre ei poate fi ales. Oare cât de puternică este legătura dintre cei doi frați? Ang nu crede că ar putea deveni noul Dragon de Aur, fiindcă sora sa, Ling este cea mai puternică între luptători în dojo-ul dragonilor. Ling, la rândul ei, este convinsă că ea va fi aleasa. Când maestrul Ching convoacă puterea dragonului, Ang este cel ales. Umilită și furioasă, Ling fuge din templu și este tentată de puterea obscură și rea a Dragonului Umbră. Din acel moment, Ang este nevoit să lupte împtriva propriei surori gemene.

Gormiţii
Din 22 iulie, zilnic la Megamax
Cândva, insula Gorm fusese locuită de popoare paşnice şi iubitoare de natură, sub călăuzirea bătrânului Înţelept care avea grijă de echilibrul dintre natură şi magie. Însă într-o zi, Muntele Vulcan, până atunci netulburat, erupe cu o putere imensă distrugătoare şi ucide tot ce vieţuieşte pe insula cândva verde a Gormului. Din cenuşă s-a născut o nouă viaţă, Magmion cel rău, stăpânitorul poporului Vulcanului, care prin puterea sa întunecată a subjugat sufletele nou-născute şi neapărate. Însă, trăind în permanentă teroare şi duşmănie, poporul Vulcanului s-a distrus tot mai mult, făcându-l pe Magmion să se retragă o vreme pentru a-şi aduna puteri în adâncul Muntelui Vulcan.Bătrânul Înţelept aşteptase acest moment şi a recreat viaţa pe insula Gorm: a creat popoarele Mărilor, Pământului, Cerului şi Pădurii, punându-le un conducător special cu mare putere.
Magmion ştia că a sosit momentul în care trebuie să iasă din adăpost şi şi-a propus să înrobească toate sufletele Gormiti! Deşi bătrânul înţelept i-a avertizat pe conducătorii celor patru popoare pentru a se pregăti de război, Magmion, care şi-a strâns puteri în Muntele Vulcan, a pus sub vrajă malefică toţi locuitorii Gormiti.


Iron Kind
Din 28 iulie, zilnic la Megamax
În viitorul îndepărtat, Marty găsește un pumn de oțel străvechi care capătă putere dintr-o dată pe brațul alesului. Pumnul legendar îi dă o forță de luptă incredibilă dar îl și plasează în mijlocul unei lupte vechi de mai multe secole.

"Code Lyoko – Evoluţie, din 13 iulie, zilnic la Megamax" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent