· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Colectia de papusi Anne GeddesPoti achizitiona acum un cadou deosebit de Sf Andrei prin Nicoro trading, colectia de papusi Anne Geddes: Nicoro

Anne Geddes - Legenda de langa noi
Anne Geddes este una dintre cele mai respectate femei fotograf din lume.

Creatiile sale cuceresc de peste 25 de ani sufletele a milioane de persoane prin originalitatea si sensibilitatea lor. Spre deosebire de alti fotografi, Anne si-a dedicat intreaga cariera realizarii de imagini cu nou nascuti in ipostaze care ilustreaza frumuseatea, puritatea si vulnerabilitatea copiilor.

Imaginile cu nou nascuti imbracati in costume de zane sau flori au facut inconjurul lumii, generand o adevarata moda a produselor marca Anne Geddes. Din seria de produse comercializate sub brandul Anne Geddes se numara felicitari electronice, wallpaper-uri, carti pentru copii, colectii de haine pentru nou nascuti si nu in ultimul rand o gama de papusi care da viata fotografiilor sale.
Lucrarile sale au fost publicate de 83 de tari iar cartile au fost vadute in peste 18 milioane de exemplare si traduse in 24 de limbi.

De la om la simbol
In 2004, Anne Geddes lanseaza un proiect fara precedent impreuna cu celebra cantareata Celine Dion.
Proiectul “Miracle” a reunit cele doua personalitati pentru realizarea unei carti de 180 de pagini care include peste 100 de fotografii realizate de Anne. Cartea a inregistrat vanzari record, fiind distribuita impreuna cu albumul “Miracle” semnat de Celine Dion.

In 2009, Anne primeste Premiul pentru Intreaga Activitate din partea Asociatiei Fotografilor Profesionisti din America. Celebritatea artistei si consolidarea unui brand la nivel international au generat in ultimii ani o adevarata moda a creatiilor sale pe Internet. Popularitatea sa a atins cote semnificative in mai 2009 cand peste 285.593 de utilizatori Google si-au personalizat pagina de iGoogle cu temele Anne Geddes.

In mod firesc, in 2009 Anne Geddes devine unul dintre cele mai bine vandute braduri pe Internet din intreaga lume. Pasiunea fotografei pentru copii s-a reflectat si in activitatea sa filantropica. Peste 4,5 milioane de dolari au fost donati prin Geddes Philanthropic Trust pentru prevenirea abuzului de copii in Australia, Noua Zeelanda, Franta, Marea Britanie si SUA.

"Stiri: Stiri: Colectia de papusi Anne Geddes" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent