· articole
· intamplari

Concert cu Cleopatra Stratan de 1 iunieCleopatra Stratan îşi lansează cel mai nou album, Melodii pentru copii, într-un concert care va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, pe 1 iunie 2012.
Prin cumpararea unui bilet si participarea la concert, intri in tragerea la sorti pentru un sejur de 2 persoane la Disneyland Paris, impreuna cu Cleopatra Stratan.


ro/ro/bilete/cleopatra-stratan-lansare-album-melodii-pentru-copii-bucuresti-sala-palatului-266164/event.html?partnerId=3103">CUMPARA BILETE DE AICI!

Cleopatra Stratan promite un spectacol desprins din lumea basmelor, a copilăriei, a inocenţei, a jocului şi, nu în ultimul rând, a muzicii.

La sfârşitul concertului, Cleopatra va extrage numele câştigătorului unui sejur pentru două persoane la Disneyland Paris, alături de artistă şi restul familiei Stratan, la începutul lunii iulie. La tragerea la sorţi se califică toţi cei care au cumpărat un bilet la concert şi sunt prezenţi la Sala Palatului în seara spectacolului.

Cleopatra Stratan a reuşit să intre de şase ori în Cartea Recordurilor şi se mândreşte cu propriul său album lansat la vârsta de doar trei ani, un hit care a stat pe primul loc, timp de şase săptămâni, în topurile naţionale, dar şi cu trei premii MTV primite la o vârsta atât de fragedă. Un alt element important este şi concertul susţinut la Sala Palatului, timp de două ore, în faţa unei săli pline până la refuz. Cleopatra a primit, pentru vânzări record, două discuri de aur şi trei discuri de diamant, trofeu acordat în premieră în România.

Biletele pentru concertul Cleopatrei Stratan puteti procura de pe eventim.ro

Asadar, de 1 Iunie, faceti o surpriza placuta copiilor dumneavoastra si oferiti-le o seara in lumea basmelor, a copilariei, a inocentei, a jocului si in primul rand, a muzicii. Cleopatra se va bucura sa aiba cat mai multi oaspeti care sa cante alaturi de ea melodiile fredonate cu drag, dar si sa ii incate cu noile sale piese. Toate intr-un décor –minune, vesel si colorat! .
" Concert cu Cleopatra Stratan de 1 iunie" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent