· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Concurenta mare la clasa pregatitoare

Şcolile de elită din ţară au primit sute de cereri pentru clasa pregătitoare, însă în cele mai multe din cazuri părinţii vor fi nevoiţi să-şi schimbe opţiunea din lipsă de locuri. Cele mai vânate şcoli din Capitală au o concurenţă chiar şi de 4 copii pe un singur loc.

Luni este ultima zi de inscrieri din prima etapă, iar după trei săptămâni de înscriere au fost înregistrate la nivelul ţării 157.786 de cereri de înscriere în învăţământul primar 2013-2014.

Dintre acestea, 126.487 sunt solicitări pentru copiii care împlinesc 6 ani înainte de 1 septembrie 2013 iar 31.299, pentru copiii care împlinesc 6 ani începând cu 1 septembrie 2013, scrie RTV.NET .

Un număr de 6.393 de cereri au fost completate online, pe formularul disponibil pe site-ul MEN, www.edu.ro, la secţiunea înscrierea în învăţământul primar, 5.617 fiind deja validate la secretariatele unităţilor de învăţământ unde părinţii au aplicat.

Citeşte şi TOTUL DESPRE CLASA PREGĂTITOARE ŞI CLASA I.
Cine şi unde poate fi înscris. Vezi CALENDARUL pe RTV.NET

Afişarea listei copiilor înscrişi se va face în data de 29 aprilie, la sediul fiecărei unităţi de învăţământ, pe site-urile şcolilor, acolo unde acestea există, ale inspectoratelor şcolare judeţene şi, respectiv, pe cel al municipiului Bucureşti. Părinţii copiilor care nu au fost înscrişi din prima etapă mai pot face o încercare între 8 şi 17 mai la şcolile care mai au locuri disponibile. Lista finală va fi publică în data de 24 mai.

Află pe RTV.NET care sunt cele mai căutate patru şcoli din Capitală, dar şi din Cluj şi Iaşi.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent