· articole
· intamplari

Concurs :Protejeaza-ti intreaga familie cu TouchConcursul se va desfasura incepand cu data de 1 martie 2010 si se va incheia la data 15 martie 2010. Inscrierile in concurs se vor opri la data 14 martie 2010. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.
La concurs poate participa orice membru al site-ului www.

parinti.com. care este inregistrat cu minim o luna inaintea inceperii concursului si are o activitate in forum de minim 50 de mesaje.Acesta trebuie sa posteze in topicul de concurs, creat in forum, o scurta povestire cu tema cum ne protejeam copiii de microbi, cum le intarim imunitatea

5 castigatori- 5 premii
Un premiu contine 5 produse:

- gel antibacterian Classic - 56 ml - 1 buc
- gel antibacterian 3 in1- 56 ml - 1 buc
- gel antibacterian KIDS - 56 ml - 1 buc
- spray antibacterian - 56 ml - 1 buc
- sapun antibacterian - 500 ml - 1 buc – Classic Premiile vor fi revendicate in termen de 30 de zile de la data anuntarii castigatorilor si vor fi ridicate de la sediul Sanoma Hearst Romania SRL incepand cu ziua urmatoare anuntarii castigatorilor de catre cei cu domiciliul in Bucuresti si expediate prin curier/Posta castigatorilor cu domiciliul in afara Bucurestiului.

Touch este gelul antibacterian nr 1 in Romania, conform studiului MEMRB realizat in perioada oct 2008 – noe 2009. Datorita concentratiei de alcool de 70%, gelul Touch distruge in numai 15 secunde 99% din bacteriile pe care le contactam din mediul inconjurator. Este bine tolerat de piele si are un miros placut. Sticluta este usor de transportat si are 59 ml, suficient pentru 60-70 aplicari. O singura picatura de gel se maseaza pe maini pana se usuca. Se poate folosi oriunde si oricand: o plimbare in parc, in timp ce stam la birou, la restaurant, in timpul calatoriilor cu avionul, la iarba verde, in masina.

Nota Pagina concursului in forum.

"Concurs :Protejeaza-ti intreaga familie cu Touch" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent