· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Administrative >Concursuri parinti.com > Concurs : castiga o colectie de basme
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3  »
subiect nou  Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
autor Concurs : castiga o colectie de basme     
admin

04.06.2010 10:03   Concurs : castiga o colectie de basme  citat 

Parinti.com si Cartea Copiilor te invita la un nou concurs.

In Luna Copiilor, poti fi chiar tu una din cele cinci castigatoare ale unei surprize minunate pentru prichindelul tau: cartea "Povesti cu Printese", cel mai nou volum lansat de editura Cartea Copiilor, o colectie de basme din toata lumea, repovestite de Caitlin Matthews si ilustrate de artista irlandeza Olwyn Whelan.


Tot ce trebuie sa faci este sa ne povestesti AICI cat de mult, dar mai ales ce anume ii citesti copilului tau, care sunt cartile si personajele lui preferate si ce fel de carti crezi ca ar trebui neaparat sa citeasca atunci cand va creste mare.


1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
1.a. Organizatorul campaniei este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Buzesti nr. 85, sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015, cont bancar RO30INGB0001000156728913, deschis la ING BANK, reprezentată de Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul parinti.com.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Municipiului Bucuresti.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 4 iunie 2010 si se va incheia la data de 30 iunie 2010. Inscrierile in concurs se vor opri la data 30 iunie 2010. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
Cum se participa la concurs:

La concurs poate participa orice membru al site-ului parinti.com. Acesta trebuie sa intre pe forum in topicul de concurs si sa povesteasca cat de mult, dar mai ales ce anume ii citeste copilului sau, care sunt cartile si personajele lui preferate si ce fel de carti ar trebui neaparat sa citeasca copilul sau atunci cand va creste mare.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
a. Vor fi desemnati 5 castigatori pe data de 1 iulie, prin tragere la sorti.
b. Castigatorii vor fi anuntati pe www.parinti.com, in pagina de concurs.

6. PREMII
Premiul concursului consta in:

5 carti "Povesti cu Printeste" oferite de Editura Cartea Copiilor
Premiul nu se acorda in bani.


7. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.
Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate . Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.
La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa www.parinti.com - Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga:
Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;
Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

10. DISPOZITII FINALE
Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.parinti.com. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

11. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii.

12. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.Ultima modificare efectuata de catre admin la 23.10.2010 1:55, modificat de 1 data in total

sus

Denunta
CLAUDYA-MARIA
Locatie: Vaslui
Copii
Claudia Maria: 14 ani, 6 luni
Teodora Stefania: 11 ani, 3 luni

04.06.2010 10:25     citat 

Hai sa spargem noi gheata scot limba
Fetele mele sunt innebunite dupa povesti....mai mult Claudia, pentru ca Teo e micuta si nici nu are rabdare, nici nu intelege prea mult. Dar Claudia are un ritual mai ales seara la culcare......nu adoarme fara poveste, oricat de obosita ar fi. Daca tati e dispus, ii citeste el, iar daca nu, ii pun o poveste citita pe calculator (avem un site anume). Majoritatea povestilor le stie pe de rost, cuvant cu cuvant din carte si cand se mai joaca cu surioara ei i le spune....sunt atat de simpatice zambet uneori au momente cand stau amandoua intinse jos, cu o carte in fata si Claudia ii povesteste imaginile Teodorei si aceasta e absorbita cu totul zambet
Ca oricarei domnisoare ii plac povestile cu printese si zane, ea insasi fiind zilnic zana prostit imi spune "uite mami, vezi cum ma inalt la cer, sunt o zana magica" prostit plus ca ne mai da si pe toti cu "praf magic" rad
E fermecata de povesti si a invatat multe lucruri frumoase din ele....sper sa-i ramana obiceiul asta, sa fie incantata de citit si cand va fi mare.
Cand va creste va avea mult de citit pentru scoala si cred ca-i va placea sa mai citeasca si pe langa lectura obligatorie. Ea deja stie povestile lui Creanga, poeziile lui Eminescu (stie toata Scrisoarea a Treia-sa ma laud jenat) si multe altele......
Lectura placuta tuturor copiilor sarut


sus

Denunta
cyucyca
Locatie: Dr Tr Severin,jud Mehedinti

05.06.2010 12:17     citat 

ca toate fetitele,si fetita mea adora povestile cu zane,printese mai ales pentru felul cum se imbraca ele la bal foarte fericit deci,una dintre povestile preferate de ea este Cenusereasa,avem si carte si dvd si o stie pe de rost.seara la culcare tati este cel care ii spune poveste,iar daca tati este la servici,atunci cade sarcina pe umerii mamei. scot limba daca cumva gresesc si-i spun sub alta forma povestea,ma corecteaza si-mi spune ea cum trebuie foarte fericit cand va creste mai mare sigur ii vor placea si ei asa cum mi-au placut si mie " Amintirile din copilarie" ale lui Creanga,insa mai trebuie sa treaca ceva timp pana atunci zambet

sus

Denunta
GRASANA

08.06.2010 8:11     citat 

Miruna mea inca e micuta si nu prea are rabdare sa asculte povestile..ea im trage cartile din mana si le rasfoieste..citim diin cartile de la Adevarul pentru copii....oricum are si ea o carticica preferata pe cea cu iepurasul Miffy.
Mai tarziu cand va fi mare mi-as dori sa-i placa lectura ca si mie caci deja avem cumparate toate cartile din colectie ..ii face mama bibilioteca scot limba


sus

Denunta
iulianaem
Locatie: Craiova
Copii
Sara: 14 ani, 10 luni
Daria: 12 ani, 10 luni

08.06.2010 1:25     citat 

Eu le citesc aproape in fiecare seara, inainte de culcare(zic aproape, deoarece sunt seri cand sunt franta si nu mai apuc jenat ) si citesc la cerere, adica Sara alege ce sa citim, iar Daria aproba trag cu ochiul rad . Cel mai des citim Cenusereasa, pe care o adora apoi locul imediat urmator il ocupa Alba ca Zapada si cei 7 pitici! In general le plac povestile cu printese(miese in varianta lui Daria), pentru ca si ele sunt printesele lui mama! trag cu ochiul rad

sus

Denunta
tato
Locatie: dragasani.valcea
Copii
ANDREI : 14 ani, 11 luni
MIRUNA: 11 ani, 6 luni

08.06.2010 2:24     citat 

Andrei e innebunit dupa povestile cu animale ,ii place foarte mult capra cu trei iezi(chiar ieri i-a "citit Mirunei povestea si o spunea asa de frumos,cu intonatie,dar cu cuvintele lui prostit foarte fericit ).Ii mai plac foarte mult Peter Pan si Cartea junglei zambet
Miruna e mica deocamdata sa stea cumintica atunci cand citim,dar cand ii explica Andrei carticelele sta nemiscata rad

Pe viitor sper sa le placa sa citeasca,pt ca cititul este foarte important in dezvoltarea vocabularului si nu numai.


sus

Denunta
mookie
Copii
Maia: 13 ani, 7 luni
Luca: 11 ani, 3 luni

08.06.2010 3:12     citat 

fetitei mele de 4 ani ii plac povestile si cartile de cand era mica-asa ca incercam sa-i citim cat putem de des (daca ar fi dupa ea s-ar uita prin carti toata ziua). povestile clasice sunt cele mai prezente, dar si altele noi (precum "ziua in care a fugit somnul", "daruieste-mi aripi"....)- cel mai mult ii plac cele cu printese sau cele cu copii, dar asculta cu placere si intamplari din lumea animalelor.
iar cand va mai creste sper sa fie la fel de deschisa lecturii de toate genirile- de la povesti la enciclopedii- o carte bine scrisa si ilustrata adecvat va strani interesul cu siguranta, indiferent de subiect.
baietelul e deocamdata la faza in care descopera imaginea, si ne dorim sa-i semene surioarei cand va mai creste!
lectura placuta tuturor si succes!


sus

Denunta
adnas
Locatie: cluj-napoca
Copii
Ana Iarina: 13 ani, 5 luni
Alina Miruna: 10 ani, 9 luni

08.06.2010 3:21     citat 

Iarinei ii place foarte mult Alba ca zapada. De cele mai multe ori cand avem musafiri vine cu cartea in brate si le spune si lor povestea pe care, bineinteles o stie pe de rost. Citim aproape in fiecare seara iar Miruna este atenta si ea.

sus

Denunta
mamae
Locatie: jud.Mehedinti

08.06.2010 5:46     citat 

ii plac atat de mult povestile,incat oriunde plecam isi ia si cateva carticele cu ea si chiar "le citeste"ea,asa cum se pricepe.cel mai mult ii place CAPRA CU TREI IEZI ,dar si Alba ca Zapada.aqrtunci va creste mi-ar placea sa citeasca toate povestile scrise de Creaga.

sus

Denunta
aalliinnuuttaa
Locatie: bucuresti
Copii
Emma Maria : 11 ani, 7 luni
Robert Gabriel: 7 ani, 6 luni

08.06.2010 5:58     citat 

emma inca nu are rabdare sa-i citesc din cartile cu povesti dar le rasfoieste cu mult entuziasm si admira pozele. preferatele sunt cu printese, catei si pisici. desi frumos ar fi sa stea cartile pe raft, la noi stau intinse pe jos pentru ca emma se pune pe plans daca le pun sus si nu le are in preajma. cand ii vine cheful se duce rasfoieste cate o carte, ne cheama si pe noi si ne arata cate o imagine si vorbeste jumatate pe limba ei jumatate sa limba noastra rad

sus

Denunta
scenic
Locatie: Dr Tr Severin
Copii
MADALINA ANDREEA: 14 ani, 8 luni

10.06.2010 8:18     citat 

fata mea "a invatat" deja povestile din carticelele preferate si le "citeste"ea cand are chef de citit foarte fericit una dintre preferate este Ursul pacalit de vulpe,o amuza teribil ca a ramas ursul fara coada.in general,adora povestile cu animalute,dar si cele cu printese. zambet

sus

Denunta
silvicap
Locatie: comuna Rogova

10.06.2010 6:37     citat 

de cand era mica iiplacea carticele de povesti,in special cele cu fotografii multe scot limba .povestile preferate sunt:CENUSEREASA,PINOCHIO,CAPRA CU TREI IEZI.adora povestile cu printese si baluri tocmai pentru ca viseaza sa fie si ea o printesa si sa poarte o astfel de rochita. trag cu ochiul cand va creste cred ca ar trebui sa citeasca ceea ce se va cere la scoala,apoi o sa-i recomandam si noi ceva ce o sa consideram ca-i va placea.

sus

Denunta
rekaalina
Locatie: str.calugareni nr.10 bl.10 sc.b ap.10 bacau
Copii
reka

11.06.2010 1:06     citat 

Dintre cartile citite cel mai mult ii place scufita rosie.Nu prea stiu de ce se amuza ea pentru ca este micuta si nu-mi spune dar cand ma apuc sa-i citesc se distreaza cu pofta.Pe viitor consider ca orice carte specifica varstei va fi buna de citit.

sus

Denunta
laura_feelings
Locatie: vrancea
Copii
Cristian: 9 ani, 10 luni
Teodor: 12 ani, 11 luni

11.06.2010 8:52     citat 

Capitolul " povesti " este preferatul lui Teo. In fiecare seara inainte de culcare ii citesc sau ii inventez eu o poveste inspirata de ceea ce a facut in ziua respectiva. Personajele principale sunt animalutele lui preferate adica un iepuras, un motan si un purcelus. Atunci cand termin povestea lui ii place mereu sa spuna " si au trait fericiti pana la adanci batraneti " chiar si atunci cand nu este cazul dar asa stie el ca se termina orice poveste. Partea cea mai frumoasa este atunci cand se joaca cu diverse jucarii si inventeaza el povesti, cu dialog chiar. De exemplu pune un maimutoi pe un calut si incepe povestea
" A fost odata ca niciodata un iepuras...care se intalneste apoi cu un motan
- Buna iepuras, ce faci ?
- Bine caut morcovi
- Bine vin si eu
- Bine, vino si tu, hai urca pe cal
Si au trait fericiti pana la adanci batraneti" bineinteles

Cred ca povestile sunt foarte importante in formarea copilului atat prin stimularea imaginatiei, a memoriei si vocabularului de aceea e bine sa-i citim copilului povesti cat mai des. Cand va fi la scoala nu-i voi impune copilului insa sa citeasca nimic in plus fata de materia scolara obligatorie daca nu va dori deoarece mi se pare si asa foarte incarcata iar mai tarziu cand va creste isi va alege singur ce gen de carti va dori sa citeasca eu doar ii voi recomanda ceea ce stiu eu ca merita sa fie citit.


sus

Denunta
babyboy
Locatie: Iasi
Copii
Ilinca: 14 ani, 2 luni

16.06.2010 9:09     citat 

Si Ilincai mele ii plac povestile foarte mult, carui copil nu-i plac? Daca o intrebi "ce-ti doresti cadou " incepe invariabil cu : o carte...
Povestea de seara face parte din rutina noastra zilnica, ea isi alege cartea/povestea pe care o vrea si in timp ce-si bea laptele, eu ii citesc. Pentru ea e o pedeapsa sa nu-i citesc zilnic si chiar asa o mobilizez inainte de culcare " stringe repede jucariile si fuga la spalat, altfel nu mai avem timp si de poveste" si asa prinde viteza zambet Printre preferintele actuale are o carte care are adunate mai multe povesti frumoase in ea "Povesti pentru fetite" si " Cum sa devii o printesa adevarata" ( primita de 1 iunie).


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2, 3  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
mergi la: