· articole
· intamplari

Concurs online Calatoriile lui Gulliver
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.


La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

Concursul se va desfasura incepand cu data de 12 februarie 2009 si se va incheia la data 26 februarie 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la data 26 februarie 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.Concursul se gaseste in forumul specializat : Concurs online Calatoriile lui Gulliver
Cum se participa la concurs:
La concurs poate participa orice membru al site-ului www.parinti.com. care este inregistrat cu minim o luna inaintea inceperii concursului si are o activitate in forum de minim 50 de mesaje.Acesta trebuie sa posteze in topicul de concurs, creat in forum, o singura poza sugestiva a copilului implicat singur sau impreuna cu parintii/alti copii in activitati educationale gen : citit, desenat, pictat, modelat, joc cu plastelina etc.

DESEMNAREA CASTIGATORILOR
a.La sfarsitul fiecarei saptamani de concurs vor fi alesi doi castigatori de catre administratorii site-ului prin tragere la sorti , dintre utilizatorii care au postat in topicul de concurs. In total vor fi patru castigatori
b. Castigatorii vor fi anuntati pe www.parinti.com, in pagina de concurs, in termen de 7 zile de la desemnarea lor.

PREMIU
a. Valoarea premiilor este:
 4 carti in valoare totala de 219.6 lei. (cartea Calatoriile lui Gulliver)

 Valoarea unei carti este de 54.90 lei.
b. Premiile nu se acorda in bani.
c. Premiile vor fi revendicate in termen de 30 de zile de la data anuntarii castigatorilor si vor fi ridicate de la sediul Sanoma Hearst Romania SRL incepand cu ziua urmatoare anuntarii castigatorilor de catre cei cu domiciliul in Bucuresti si expediate prin curier/Posta castigatorilor cu domiciliul in afara Bucurestiului.


Nota Concursul se gaseste in forumul specializat : Concurs online Calatoriile lui Gulliver.

"Concurs online Calatoriile lui Gulliver" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent