· articole
· intamplari

Concurs online Cartea Zanelor
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.


Concursul se va desfasura incepand cu data de 3 martie 2009 si se va incheia la data 17 martie 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la data 16 martie 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.
MECANISMUL CONCURSULUI
Cum se participa la concurs:
La concurs poate participa orice membru al site-ului www.parinti.com. care este inregistrat cu minim o luna inaintea inceperii concursului si are o activitate in forum de minim 50 de mesaje.Acesta trebuie sa posteze in topicul de concurs, creat in forum, o singura poza sugestiva a copilului implicat singur sau impreuna cu parintii/alti copii in activitati educationale gen : citit, desenat, pictat, modelat, joc cu plastelina etc.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
a. La sfarsitul fiecarei saptamani de concurs vor fi alesi doi castigatori de catre administratorii site-ului prin tragere la sorti , dintre utilizatorii care au postat in topicul de concurs. In total vor fi patru castigatori.
b. Castigatorii vor fi anuntati pe www.parinti.com, in pagina de concurs, in termen de 7 zile de la desemnarea lor.
6. PREMIU

a. Valoarea premiilor este:
 4 carti in valoare totala de lei 339.6 lei. (cartea zanelor)
 Valoarea unei carti este de 84,90 lei.

Titlu: CARTEA ZANELOR – Un ghid magic spre taramul fermecat
Pret: 84,90 lei
Editura Litera International


Cartea zanelor este un album interactiv, cu surprize si decupaje. Paginile acestei carti conduc in lumea captivanta a magiei si a farmecului zanelor. Volumul este un ghid magic spre Taramul Fermecat, unde, alaturi de zane, locuiesc spiridusii din padure, elfii verzi din gradina, nimfele apelor si maronii caselor. Toti acestia te conduc intr-o lume misterioasa, in care se afla magnificul castel al Reginei Zanelor, precum si zane celebre ca Tinker Bell, Zana Albastra sau Zana Rea din basmul „Frumoasa din padurea adormita”. Albumul este presarat cu o multime de surprize, cum ar fi cartea cu vraji, retetele si aripile de zana .

b. Premiile nu se acorda in bani.
c. Premiile vor fi revendicate in termen de 30 de zile de la data anuntarii castigatorilor si vor fi ridicate de la sediul Sanoma Hearst Romania SRL incepand cu ziua urmatoare anuntarii castigatorilor de catre cei cu domiciliul in Bucuresti si expediate prin curier/Posta castigatorilor cu domiciliul in afara Bucurestiului.

Nota Concursul se gaseste in forumul specializat : Concurs online Cartea Zanelor
.

"Concurs online Cartea Zanelor" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.5
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent