· articole
· intamplari

Concurs online - Cum sa devii o printesa
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.


Concursul se va desfasura incepand cu data de 17 martie 2009 si se va incheia la data 31 martie 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la data 30 martie 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

MECANISMUL CONCURSULUI
Cum se participa la concurs:
La concurs poate participa orice membru al site-ului www.parinti.com. care este inregistrat cu minim o luna inaintea inceperii concursului si are o activitate in forum de minim 50 de mesaje.Acesta trebuie sa posteze in topicul de concurs, creat in forum, o singura poza sugestiva a copilului implicat singur sau impreuna cu parintii/alti copii in activitati educationale gen : citit, desenat, pictat, modelat, joc cu plastelina etc.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
a. La sfarsitul fiecarei saptamani de concurs vor fi alesi doi castigatori de catre administratorii site-ului prin tragere la sorti , dintre utilizatorii care au postat in topicul de concurs. In total vor fi patru castigatori.
b. Castigatorii vor fi anuntati pe www.parinti.com, in pagina de concurs, in termen de 7 zile de la desemnarea lor.
PREMIU
Cum sa devii o printesa - 4 carti

Cum să devii o prinţesă este o carte-jucărie care le va încânta nu numai pe fetiţe, ci şi pe părinţi. Un volum care, cu ajutorul sfatului avizat al Prinţesei Petala, asistată de Clubul Prinţeselor – un club select cu membri princiari precum Cenuşăreasa şi Rapunzel - va conduce fetiţele într-o lume captivantă. Ele vor învăţa tot ceea ce trebuie să ştie pentru a deveni prinţese, cum să strălucească la un bal, cum să folosească vrăjile şi farmecele, vor putea intra în Clubul Prinţeselor sau vor primi sfaturi despre cum ar trebui să îşi primească prinţul. Fetiţele vor descoperi în interiorul cărţii o mulţime de surprize, de la jocuri, ghicitori şi rochii de bal până la paşi de dans. În orice fetiţă stă ascunsă o Prinţesă, iar orice Prinţesă este o Regină în devenire. Deschide paginile magice ale acestei cărţi şi las-o pe Prinţesa Petala să te ducă în lumea ei. Unele fetiţe se nasc prinţese, altele se căsătoresc cu un prinţ – există un început în toate. De ce să nu fi chiar tu o prinţesă?

Regulamentul concursului se gaseste aici : http://www.parinti.com/CumsadeviioprintesaRegulament-t-32947.html

Nota Concursul are loc aici : Pagina concursului .

"Concurs online - Cum sa devii o printesa" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.6
voturi 5


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent