· articole
· intamplari

Concurs online - Dezvoltam gandirea
Parinti.

com si Litera International va invita la concurs .
Concursul se va desfasura incepand cu data de 9 aprilie 2009 si se va incheia la data 25 aprilie 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la data 24 aprilie 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

La concurs poate participa orice membru al site-ului www.parinti.com. care este inregistrat cu minim o luna inaintea inceperii concursului si are o activitate in forum de minim 50 de mesaje.Acesta trebuie sa posteze in topicul de concurs, creat in forum, o singura poza sugestiva a copilului implicat singur sau impreuna cu parintii/alti copii in activitati educationale gen : citit, desenat, pictat, modelat, joc cu plastelina etc.DESEMNAREA CASTIGATORILOR
a. Pe data de 16 aprilie 2009 fi alesi doi castigatori de catre administratorii site-ului prin tragere la sorti , dintre utilizatorii care au postat in topicul de concurs iar pe data de 25 aprilie 2009 vor mai fi extrasi inca 2 castigatori. In total vor fi patru castigatori.
b. Castigatorii vor fi anuntati pe www.parinti.com, in pagina de concurs, in termen de 7 zile de la desemnarea lor.
. PREMIU
4 carti : Dezvoltam gandirea
Dacă doriţi să vă pregătiţi repede şi bine copilul pentru şcoală sau nu ştiţi cu ce să începeţi şi cum să procedaţi, atunci vă va ajuta colecţia “Copilul destept” - o colecţie pentru părinţi, bunici, educatoare şi preşcolari. Aceasta cuprinde sfaturi practice ale celor mai buni specialişti în pedagogie, procedee simple şi eficiente de învăţare, posibilitatea de testare individuală a copilului, precum şi răspunsuri clare la întrebări complicate.
Sloganul colecţiei este “Să creşti un copil deştept, e cât se poate de simplu!”
„Dezvolăm gândirea” cuprinde exerciţii pentru dezvoltarea gândirii celor mici, astfel că regăsim comparaţia, clasificarea, raţionamentele, deducţia şi gândirea spaţială.

Nota Concursul are loc aici : Pagina concursului .

"Concurs online - Dezvoltam gandirea" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
19.05.09 15:58: brishtara
am primit ieri cartea sui suntem foarte incantati de ea. Este foarte utila iar Thea o rasfoieste cu mare interes. Eu zic ca daca o veti gasi in librarii sa nu ezitati sa o cumparati :)
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent