· articole
· intamplari

Concurs online -Primele mele cuvinte
Concursul se va desfasura incepand cu data de 29 mai 2009 si se va incheia la data 12 iunie 2009.

Inscrierile in concurs se vor opri la data 11 iunie 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

Cum se participa la concurs:
La concurs poate participa orice membru al site-ului www.parinti.com. care este inregistrat cu minim o luna inaintea inceperii concursului si are o activitate in forum de minim 50 de mesaje.Acesta trebuie sa posteze in topicul de concurs, creat in forum, o singura poza sugestiva a copilului implicat singur sau impreuna cu parintii/alti copii in activitati educationale gen : citit, desenat, pictat, modelat, joc cu plastelina etc.

. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
a. Pe data de 3 iunie 2009 va fi ales un castigator de catre administratorii site-ului prin tragere la sorti , dintre utilizatorii care au postat in topicul de concurs iar pe data de 12 iunie 2009 va mai fi extras inca un castigator. In total vor fi doi castigatori.
Premiu : 2 carti Primele mele cuvinte
Cartea ii va îndruma pe copii să facă primii paşi în lumea minunată a cunoaşterii alături de părinţi, bunici sau de educatoare. Albumul cuprinde imagini cu părţile corpului uman, familia, casa, electrocasnice, îmbrăcăminte şi încălţăminte, animale, păsări şi insecte, fructe şi legume, tehnică de calcul, transport, şcoala.

Nota Concursul are loc aici : Pagina concursului .

"Concurs online -Primele mele cuvinte " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent