· articole
· intamplari

Concurs online -VulcanulParinti. com si Litera International va invita la concurs
jpg" align="left"/>
PERIOADA DE DESFASURARE :Concursul se va desfasura incepand cu data de 7 mai 2009 si se va incheia la data 21 mai 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la data 20 mai 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

MECANISMUL CONCURSULUI
La concurs poate participa orice membru al site-ului www.parinti.com. care este inregistrat cu minim o luna inaintea inceperii concursului si are o activitate in forum de minim 50 de mesaje.Acesta trebuie sa posteze in topicul de concurs, creat in forum, o singura poza sugestiva a copilului implicat singur sau impreuna cu parintii/alti copii in activitati educationale gen : citit, desenat, pictat, modelat, joc cu plastelina etc.

DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Pe data de 14 mai 2009 fi alesi doi castigatori de catre administratorii site-ului prin tragere la sorti , dintre utilizatorii care au postat in topicul de concurs iar pe data de 21 mai 2009 vor mai fi extrasi inca 2 castigatori. In total vor fi patru castigatori.
.

PREMIU 4 carti : Vulcanul
Vulcanul

Află cum este să fii martorul unei erupţii vulcanice. Poţi descoperi istoria urmărind indexul de pe marginea textului. Minute, zile, ani uneori chiar secole se succed de la o pagină la alta. Ce interesant e să călătoreşti altfel! Cutreieri străzile din Pompei şi vezi cum cenuşa vulcanică acoperă oraşul roman. Apoi, după mult timp, asişti la mirarea oamenilor din secolul al XIX-lea, când Pompeiul a fost scos la lumină după atâtea secole de uitare şi te bucuri de frumuseţea oraşului împreună cu turiştii din ziua de azi.

Premiile vor fi revendicate in termen de 30 de zile de la data anuntarii castigatorilor si vor fi ridicate de la sediul Sanoma Hearst Romania SRL incepand cu ziua urmatoare anuntarii castigatorilor de catre cei cu domiciliul in Bucuresti si expediate prin curier/Posta castigatorilor cu domiciliul in afara Bucurestiului.

Nota Concursul are loc aici : Pagina concursului .
"Concurs online -Vulcanul " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 3.4
voturi 5


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent