· articole
· intamplari

Concurs : poveste de Craciun cu ArtconfexParticipa la concurs scriind o poveste frumoasa de Craciun.
Artconfex te premiaza .Concursul se va desfasura incepand cu data de 8 decembrie 2009 si se va incheia la data 22 decembrie 2009.Inscrierile in concurs se vor opri la data 22 decembrie 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.
La concurs poate participa orice membru al site-ului www.parinti.com. care este inregistrat cu minim o luna inaintea inceperii concursului si are o activitate in forum de minim 50 de mesaje.Acesta trebuie sa posteze in topicul de concurs o poveste de Craciun, minim 7-10 randuri, dedicata fetitei pentru care participa in concurs .Povestea poate fi oricat de lunga insa nu scrieti mai putin de minim.Fetita, deoarece acest concurs este dedicat fetitelor,premiile fiind sarafane pentru fete.

DESEMNAREA CASTIGATORILOR
a. La sfarsitul perioadei de concurs de concurs va fi alesi 4 castigatori de catre administratorii site-ului prin tragere la sorti , dintre utilizatorii care au postat in topicul de concurs.
. b. Castigatorii vor fi anuntati pe www.parinti.com, in pagina de concurs, in termen de 7 zile de la desemnarea lor.


Premiile :
- 4 castigatori a 4 sarafane, la alegere in functie de dimensiunile/ masurile acestora.Nota Mai multe informatii in pagina concursului : Click pentru a intra in forum.

"Concurs : poveste de Craciun cu Artconfex" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent