· articole
· intamplari

Toate varstele: Toate varstele: Confort si rafinament intr-un cadru natural deosebit

Daca te-ai gandit la concediul perfect, intr-un loc special, fara ca acesta sa fie la munte sau la mare, atunci te vei bucura sa citesti cateva lucruri esentiale despre cel mai rafinat complex turistic din delta Dunarii, Danube Delta Resort.
Incepem cu ce este cel mai important, si anume cu o scruta descriere si astfel putem spune ca Daube Delta Resort este un loc pe care il poti numi, fara a risca vreo contradictie, paradis si se poate mandri cu un premiu pentru cel mai fashion hotel din Delta Dunarii, premiu oferit de Fashion Tv Tourism Awards in 2012, demonstrand astfel ca intruchipeaza definitia confortului, al calitatii si al celor mai rafinate conditii.
Complexul este asezat in centrul Deltei, oferindu-ti astfel posibilitatea ca in maximum o ora sa poti ajung in orice parte a deltei. Acest fapt il face potrivit atat pentru pescari, cat si pentru cei dornici de relaxare intr-un colt de natura autentica sau pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile deltei Dunarii, un loc unic in Europa.Pe langa frumusetile natural la care ai access si de care te poti bucura necontenit, complexul Danube Delta Resort iti ofera numeroase servicii gratuite precum wireless, room service, acces la piscina incalzita, mic dejun, sezlonguri, prosoape si umbrele, tenis de masa, volei, tenis de camp, badminton, partide de pescuit in iazul din spatele complexului, petreceri tematice, jocuri de poker, de carti, rummy, table, scrabble, cursuri de inot, cursuri de scuba-diving, informare turistica si intructori de pescuit. In plus, poti opta pentru o experienta fantastica, incercand sa te avanturezi intr-una din croazierele in delta Dunarii organizata de Danube Delta Resort.

Daca iti doresti si te destinzi pentru cateva zile intr-una dintre cele frumoase pensiuni din delta Dunarii , acceseaza , www.danube-delta-resort.ro , pentru mai multe detalii si apoi rezerva-ti o vacanta in delta Dunarii.

Powered by Seo Monitor .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre incotro?:
10 idei de cadouri pentru ziua mamei

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent