· articole
· intamplari

Advertoriale: Advertoriale: Confortul termic, o stare de bine


Cu fiecare revenire a primaverii, realizez cat de minunat e ca tot universul sa se reinventeze, totodata imi dau seama cat de binevenita era caldura si confortul termic pe care le simteam de fiecare daca cand intram din gerul de afara intr-un loc incalzit si confortabil.

Si poate nu ne-am gandit niciodata sa fim recunoscatori sistemelor de incalzire din case, birouri, institutii si din toate spatiile comerciale sau localurile in care ajungem in anotimpul rece.

În România, grupul Ferroli intra pe piață în anul 1998, furnizând gama completa de produse în domeniile încălzirii si climatizării rezidențiale, al încălzirii si climatizării industriale si al sistemelor solare.

Ferroli, producatorul italian de cazane, centrale termice si echipamente de climatizare, si-a inceput activitatea în 1955, cand frații Ferroli au dezvoltat o afacere înfloritoare pe piața sistemelor de încălzire rezidențială si industriala, bazându-se pe perspectivele zonei Friuli din Italia, zonă cu tradiție în prelucrarea fierului și a cuprului.

Ceea ce aduce Ferroli pe piata din Romania este un sistem de solutii complete de incalzire si climatizare, incluzand sistemele rezidentiale si cele industriale, punand la dispozitie o gama larga de echipamente la cele mai inalte standarde si oferind, de asemenea, service pentru produsele montate, in toate orasele din tara.

La nivel rezidential, Ferroli comercializeaza aparate de aer conditionat, centrale termice murale clasice si in condensatie, cazane din fonta si otel pentru combustibili solizi (inclusiv peleti), boilere electrice, boilere termoelectrice, boilere cu acumulare, puffere, radiatoare si termoseminee pe peleti, iar din sectorul incalzirii si climatizarii industriale, putem aminti cazane de apa calda si supraincalzita, aeroterme, cazane de abur, chillere, ventiloconvectoare, centrale de tratare a aerului. De asemenea, Ferroli pune la dispozitie si sisteme solare (panouri solare, boilere solare si accesorii) si pompe de caldura, care se inscriu in sfera energiei regenerabile.Pentru moment, luam primavara in serios, iar pana la iarna, cand vom avea din nou nevoie de caldura, ne bazam pe sistemele de aer conditionat. Pentru toata gama de produse Ferroli, te invit sa vizitezi site-ul www.ferroli.ro

Powered by SEOmonitor

boilere solare si accesorii

panouri solare .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre de pretutindeni:
Cele mai frumoase ghicitori pentru copii

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent