· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Contactul bebeluşului cu lumea din jur este mai intens decât ai crede!


Pampers lansează noul scutec Pampers Premium Care cu protecţie de 5 stele, creat special pentru a le oferi bebeluşilor experienţa unei îngrijiri de top.


Rezultatele cercetărilor desfăşurate de către experţii Pampers arată că simţul tactil al bebeluşului este mult mai intens decât cel al unui adult, astfel că, pentru cel mic, fiecare experienţă este o adevărată provocare. O îngrijire atentă a pielii bebeluşului este esenţială pentru a îl ajuta să profite de fiecare contact cu lumea din jur şi să se dezvolte armonios. De aceea, noul scutec Premium Care a fost special creat pentru a oferi o protecţie de 5 stele pentru cea mai pretenţioasă piele din lume, astfel încât micuţii să descopere lumea sănătos şi vioi.

Pielea bebeluşilor necesită o protecţie suplimentară, în special zona acoperită de scutec, pentru că este mult mai sensibilă decât cea a copiiilor sau cea a adulţilor, iritându-se foarte uşor în contact cu umezeala. Pentru confortul celui mic, Pampers a lansat noile scutece Premium Care, cu protecţie de 5 stele, dezvoltat cu ajutorul tehnologiei superioare Dry Max. Noul Premium Care ajută la menţinerea confortului şi a sănătăţii pielii bebeluşului tău, datorită celor cinci caracteristici esenţiale: scutecul ultra subţire oferă ultra protecţie împotriva umezelii, ultra fixare, ultra îngrijire şi ultra confort.

Ultra protecţie împotriva umezelii : Noul Premium Care, cel mai subţire scutec super-absorbant de la Pampers, a fost creat cu ajutorul tehnologiei superioare Dry Max, care îi asigură bebeluşului tău până la 12 ore de protecţie împotriva umezelii. Datorită stratului din gel super-absorbant Dry Max, umezeala este reținută în interior, departe de pielea bebelușului, care rămâne astfel uscată și sănătoasă.

Ultra îngrijire : O piele atent îngrijită este o piele sănătoasă, care poate să acţioneze ca o barieră împotriva factorilor dăunători. Noul scutec Premium Care are toate elementele necesare pentru a păstra pielea bebeluşului tău uscată şi curată: un strat exterior care lasă pielea să respire, un sistem unic de absorbţie a scaunelor moi (mărimile 1-4) şi o loţiune specială de Aloe Vera cu efect hidratant şi protector.

Ultra subţire : Vă intrebaţi cum poate un scutec atât de subţire să protejeze eficient pielea micuţului tău împotriva umezelii? Este simplu. Noul Premium Care este cu până la 20% mai subţire şi mai confortabil, dar la fel de eficient în protejarea pielii bebeluşului, datorită tehnologiei superioare Dry Max, care permite o distribuţie optimă a gelului superabsorbant din interior.

Ultra fixare : Pentru o fixare sigură şi confortabilă, noul Premium Care are benzi laterale elastice care se potrivesc perfect în jurul burticii şi benzi suprapuse (mărimile 1-2), care împreună îi permit micuţului să se mişte în voie.

Ultra confort: Cu noul Pampers Premium Care, pielea atât de fragilă a bebeluşului se va simţi cel mai bine. Materialul moale ca bumbacul este plăcut la atingere, în timp ce stratul exterior, acum şi mai catifelat decât în varianta anterioară (mărimile 1-4), protejează cu delicateţe zona acoperită de scutec.

Pentru o îngrijire completă, foloseşte şerveţelele umede Pampers Sensitive de fiecare dată când schimbi scutecul celui mic, pentru ca pielea să rămână curată şi sănătoasă. Acestea sunt testate dermatologic şi conţin o loţiune specială care ajută la restabilirea naturală a PH-ului, acţionând ca un strat protector pentru piele.

Atingerile tandre sunt extrem de importante pentru ca bebeluşul să se simtă în siguranţă, iar pielea lui ar trebui să intre în contact cu materiale cât mai lejere. De aceea, noul Pampers Premium Care răsfaţă pielea celui mic cu protecţie de 5 stele pentru cea mai pretenţioasă piele din lume, în timp ce mămica şi puiuţul se bucură împreună de momente pline de afecţiune.

"Stiri: Stiri: Contactul bebeluşului cu lumea din jur este mai intens decât ai crede!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent