· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Continua ce-ai inceput cu FEMEIA. din februarie!

Mai ai calendarul pe care ți l-am oferit luna trecută? Acolo ai găsit sfaturi numai bune să te ghideze în felul cum te vei ocupa de tine în fiecare lună a acestui an. În februarie, suntem din nou alături de tine în călătoria pe care în 2014 o vei face pentru a fi bine cu tine.

Pentru început, află care e vârsta pielii tale și ce trebuie să faci ca să ai mereu un aer plin de prospețime.
Apoi, completează-ți garderoba cu cel puțin o piesă aflată în trend (se poartă roșul irezistibil!), păcălește kilogramele în plus cu niște trucuri de slăbit la care nu te-ai gândit niciodată, fă loc în meniul tău zilnic unor alimente pline de vitamine care te tonifică și te apără de bolile de sezon.


Și, pentru că ne aflăm în februarie, nu uita că e musai să fii îndrăgostită. Iar când vrei să visezi, delectează-te pe îndelete cu poveștile de viață ale unor oameni frumoși, adevărați, curajoși în alegerile pe care le-au făcut! Ia aminte și la ce-ți aduce zodiacul chinezesc, e anul calului de lemn.
Să ai un februarie fabulos, plin de surprize plăcute!Avem și cadouri de inceput de an, produse de make-up Yves Rocher la alegere, în ediție limitată, la doar 9.90 lei revista cu cadou.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent