· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Copii ajunsi la spital dupa ce au fost infometati de catre bunici

Autor: Onush
data publicarii: 22.10.05
Trei copii, cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani, din localitatea vasluiana Trestiana, dati in plasament bunicilor lor, au ajuns la spital cu inanitie, dupa ce au fost infometati si exploatati de cei in grija carora se aflau. Reprezentantii Centrului de Primire in Regim de Urgenta pentru Copilul Abuzat, Neglijat si Exploatat Barlad i-au descoperit pe cei trei copii in urma unui accident de masina in care si-a pierdut viata o fetita de 12 ani, sora minorilor in cauza. In urma cercetarilor facute de politisti, s-a descoperit ca fetita murise tot din cauza neglijentei bunicilor, care o trimisesera aproape de miezul noptii sa cumpere tigari din municipiul Barlad, aflat la cativa kilometri de satul Trestiana. In perioada urmatoare, cei trei copii vor beneficia de terapie psihosociala.

Adevarul .

"Stiri: Stiri: Copii ajunsi la spital dupa ce au fost infometati de catre bunici" | cont nou | 2 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
27.10.05 14:08: double_mammy
e foarte grav ce se intampla cu copii de azi in romania....mai ales ca se zice ca un copil crescut de bunici e un rasfatat.....dar in cazul de fata nu mai putem comenta nimic...chiar pana sa moara fetita de 12 ani nu stia nimeni de situatia lor ? doar cu pretul unei vieti se poate afla adevarul ? se putea evita asta.....no comment.....
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Doamne, Dumnezeule, ce lume!!! Biata fetita.....sa o trimita la miezul noptii pe jos cativa km....de a ajuns sa o calce o masina!!! Chiar, eu sunt sigura ca se stia despre situatia copiilor dinainte. Cum au putut fi dati in plasament unor astfel de oameni???? Ce vor pati bunicii acum? Sper ca vor fi trasi cumva la raspundere.
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 3
voturi 5


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent