· articole
· intamplari

Toate varstele: Toate varstele: Copiii se joaca de-a oamenii seriosi

Ati realizat vreodata ca atunci cand suntem mici suntem ca maimutele?
Trecand peste motivele de baza, cum ca nu vorbim, doar mancam si ne jucam si ne e greu sa punem cubuletul, bila si triunghiul in locul potrivit, apoi, cand am mai crescut putin, nu facem decat sa ii imitam pe cei din jurul nostru. Imi amintesc ca eu, copil fiind, nu cutreieram paduri, insa ma prefaceam mereu ca ma pregatesc sa plec la serviciu si ma gasea bunica in fata usii de la intrare, in casa, pentru ca nici macar nu ajungeam la descuietoare. Vazand ca fac asta in fiecare zi, ai mei au inceput sa imi explice ce fac ei la birou si ca cel mai bine ar fi sa ies afara sa ma joc cu ceilalti copii in loc sa ma imbrac cu parpalacele lor, sa le iau gentile si sa stau asa in hol, cu orele. Neavand sort de izbanda, tin minte ca pana la urma mi-au cumparat un birou pe masura mea; si stateam acolo toata ziua si desenam, imi faceam temele, cand deja mai crescusem un pic, de multe ori si adormeam cu capul in foi.

(E amuzant ca mi se intampla asta si acum la munca, mai adorm, sau ma trezesc imaginandu-mi ca sunt iar copil si imi doresc sa nu fi pierdut tot timpul ala dorindu-mi sa ajung in postura de angajat, cu program stabilit de lucru, postura pe care acum o detest – ce ironie, nu?)

Pentru cei care au copii maimutele, care ii imita si isi doresc sa ajunga ca ei, sau care au ajuns deja la varsta de mers la scoala, este momentul sa va interesati de cateva modele birouri , gasind destule variante online care sa fie atat pe placul dumneavoastra, cat si sa satisfaca necesitatile copiilor care vor-sa fie adulti si care cand vor fi adulti isi vor dori sa mai fie iar copii.
Odata ce ati gasit biroul perfect, urmeaza un pas si mai important: acela al gasirii unui scaun care sa le sustina coloana cum trebuie si sa ii oblige sa aiba o pozitie corecta cu care sa se invete pentru toata viata. Si in acest caz cautarea poate fi simplificata: scaune birou copii. Si apoi, ceea ce mai puteti face pentru copiii dumneavoastra este sa iesiti cu ei la joaca, sa ii scoateti in parc, sa ii ajutati la teme si sa ii invatati sa se bucure de aceasta perioada minunata a copilariei.

"Toate varstele: Toate varstele: Copiii se joaca de-a oamenii seriosi" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre incotro?:
10 idei de cadouri pentru ziua mamei

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent