· articole
· intamplari

Sanatate: Sanatate: Copiii, vaccinati antiporcina doar cu acordul parintilor

Autor: Onush
data publicarii: 28.09.09
Aproximativ 4 milioane de romani s-ar putea imbolnavi de gripa porcina pe toata perioada pandemiei. Varful epidemiei este estimat de specialisti in perioada februarie-aprilie.

Autoritatile spun insa ca vor fi destule doze de vaccin, deoarece Institutul Cantacuzino va produce 5 milioane de doze pana la sfarsitul anului, iar apoi, lunar, cate un milion de doze. Copiii din unitatile scolare vor fi vaccinati impotriva gripei porcine doar cu acordul parintilor, iar gravidele – doar la cerere, in cadrul campaniei care va incepe pe 1 decembrie.In cadrul campaniei de vaccinare impotriva gripei porcine, Ministerul Sanatatii are in plan vaccinarea gratuita a 3 milioane de copii institutionalizati, prescolari, elevi si studenti impotriva gripei porcine. De asemenea, cu prioritate vor fi vaccinate personalul care lucreaza in domenii precum aparare, granite, aeroporturi, hidrocentrale, precum si personalul medico-sanitar. Campania de vaccinare a populatiei se va desfasura concomitent cu finalizarea productiei de vaccin si in conformitate cu recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii, ceea ce inseamna acoperirea unei proportii de 20% din populatie, a declarat, la inceputul lunii august, secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Alexandru Rafila.Sursa: Romania Libera.

"Sanatate: Sanatate: Copiii, vaccinati antiporcina doar cu acordul parintilor" | cont nou | 4 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
02.10.09 15:57: iulia_marina
Nu stiu daca mai am mailul primit acum cateva zile despre chestia asta cu gripa porcina. Dar am sa il caut si am sa revin sa postez articolul sa vedeti ca va va pune pe ganduri.
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

02.10.09 16:00: iulia_marina
Am revenit.....In sfarsit o femeie din Austria a decis sa relateze adevarul in fata lumii intregi si de aceea dupa cateva zile a pierdut locul de munca, ceea ce reprezinta dovada ca vaccinarea populatiei in forta ce are loc in SUA, Canada, Australia si Marea Britanie nu e deloc sigura asa cum ni se prezinta!In aceste tari toti oamenii (100% din populatia), sunt obligati sa se vaccineze impotriva gripei porcine si daca refuza sunt condamnati fie la 1 an de inchisoare fie trebuie sa plateasca 250 000 USD amenda cum este in SUA!In celelalte tari se va vaccina fie toata populatia fie cea mai mare parte din oameni!!Croatia a facut comanda la aprox.2,5 mil de vaccinuri, Serbia, Macedonia si Romania la fel. Vaccinarea va incepe in toamna cand prin vaccinare se vor infecta oameni sanatosi, iar atunci cand vor incepe decesele in masa explicatia oficiala in mass media va fi ” mutatia virusului care nu mai poate fi oprita” !!!Fiti intelepti si cercetati aceasta tema si nu va vaccinati impotriva gripei porcine, prea multe lucruri sunt suspecte si fara logica!Prin aceasta metoda se urmareste planul de DEPOPULARE A LUMII,ceea ce inseamna eliminarea si uciderea a 90% din oamenii de pe intreaga planeta din partea NWO(New World Order)!Producatorul vaccinului este firma BAXTER care deja de vreo 5-6 ori a infectat prin COINCIDENTA oameni sanatosi cu vaccinurile sale.Trebuie sa vi se para circumspect si cum au reusit sa faca vaccin asa de repede dupa aparitia virusului? Pentru ca deja au avut vaccinul dar voi n-o sa-l primiti ci numai un grup restransi de oameni alesi iar voi o sa va alegeti nu cu vaccin ci cu virusul activ introdus in organism prin programul de vaccinare in masa fie obligatorie fie prin manipulare mass media!!!Numele femeii care a facut public acest adevar este Jane Burgermeister,o jurnalista cu multe premii si distinctii.Ca s-o cunoasteti mai bine puteti accesa profilul ei in Wikipedia de unde veti avea sansa sa va documentati mai amanuntit:http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent