· articole
· intamplari

Copii pentru copiiCea de-a doua ediţie a campaniei de responsabilitate socială „Copii pentru copii”, desfăşurată de ECCO, s-a încheiat. Peste 300 de copii vor beneficia de pantofii donaţi de clienţii ECCO.
Pentru că luna iunie le-a fost dedicată copiilor, atât ECCO, cât şi clienţii săi au sărbătorit Ziua Copilului întreaga lună prin campania umanitară „Copii pentru copii”. În cadrul acesteia, ECCO a invitat copiii să doneze orfelinatelor pantofii pe care nu îi mai folosesc.

Astfel că, până la sfărşitul lunii iunie s-au strâns mai bine de 300 de perechi de pantofi.

După ce au fost centralizate toate perechile, ECCO le-a supus unui proces specializat de igienizare şi recondiţionare. Pasul următor a fost identificarea centrelor şi zonelor care aveau cea mai mare nevoie de aceste donaţii. Acest lucru a fost realizat datorită colaborării dintre ECCO şi asociaţia non-profit Bona Fide, implicată în susţinerea şi promovarea valorilor civice, ajutorarea celor nevoiaşi şi susţinerea educaţiei. „În ultimul timp, companiile au început să investească din ce în ce mai mult în programele de CSR. Campania iniţiată de ECCO este de apreciat, dat fiind că beneficiarii sunt copiii dezavantajaţi, care au nevoie mai întâi de lucruri de bază confortabile cum ar fi haine şi încălţăminte pentru a se putea deschide către educaţie şi chiar consiliere de specialitate”, declară Anda Rodideal, preşedinte Asociaţia Bona Fide.

Perechile donate de clienţii ECCO au fost dăruite copiilor din centrul Sfânta Maria din sectorul 5 Bucureşti, Centrului Maternal Mangalia, Centrului de Primire în Regim de Urgenţă Constanţa, Complexului de Servicii Sociale Găvojdia, precum şi copiilor din zonele sinistrate din Moldova, având în vedere situaţia de forţă majoră în care aceştia se află în prezent.

Campania s-a desfăşurat în perioada 21 mai – 20 iunie, în toate magazinele ECCO din ţară. Clienţii care au donat încălţăminte au beneficiat de o reducere în valoare de 15%, la achiziţionarea unei perechi noi de pantofi din colecţia pentru copii.

„Am iniţiat campania „Copii pentru copii” în 2009 şi am văzut că răspunsul din partea clienţilor ECCO a fost unul pozitiv. Anul acesta am continuat cu acelaşi entuziasm şi vrem să le mulţumim celor care s-au implicat şi au donat încălţăminte pentru copiii din România. Printre cei mai încântaţi clienţi care au donat au fost chiar copiii, care au fost foarte receptivi la ideea de a-i ajuta pe cei care au nevoie. Ne propunem ca această campanie să se desfăşoare an de an, iar numărul de persoane donatoare să crească şi el direct proporţional cu numărul ediţiilor”, declară Victor Tighinean, directorul ECCO România.

Campania umanitară „Copii pentru Copii” se înscrie într-o politică mai largă pe care ECCO o duce la nivel global, cea de susţinere a mai multor cauze nobile. Programul caritabil „ECCO Walk for life” are ca scop principal ajutorarea copiilor defavorizaţi, încurajarea unui stil de viaţă sănătos şi protejarea naturii. Prin intermediul acestuia, compania susţine în mod constant o serie de activităţi umanitare, alături de organizaţii nonguvernamentale precum World Wildlife Fund (WWF), UNICEF, Street Kids International sau Danish Heart Foundation.
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.ecco.com/ro şi www.facebook.com/ECCORomania.

"Copii pentru copii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent