· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Copil roman salvat de primul cosmonaut german

Autor: Onush
data publicarii: 29.03.08
Avionul pilotat de Ulf Merbold a plecat ieri de pe aeroportul din Bacau

O fetita de 1 an din comuna bacauana Agas a fost transportata ieri catre un spital din M√ľnchen la bordul unui avion usor pilotat de primul cosmonaut vest-german, Ulf Merbold.Fetita a fost diagnosticata cu o maladie rara si are nevoie de o operatie care nu poate fi realizata in Romania.

Mica pacienta sufera inca de la nastere de un defect major la inima si a fost deja operata cand avea doar doua luni. Specialistii de la Clinica de Cardiologie Infantila si Strategie contra Defectelor Congenitale din cadrul Centrului German pentru Inima din M√ľnchen intrevad acum sanse pentru salvarea vietii micutei Silvia Corbu.Doctorii vor incerca sa o opereze dupa un set intreg de investigatii la M√ľnchen, evaluate la circa 38.000 de euro. Tratamentul medical din M√ľnchen este suportat prin donatii generoase din partea unor oameni de afaceri, dar si de la un numar mare de prieteni si cunostinte care s-au mobilizat pentru a o ajuta pe micuta Silvia.

Transportul aerian s-a dovedit a fi extrem de dificil deoarece liniile aeriene comerciale cu care s-a discutat au refuzat transportul micutei.

Bruno Gantenbrink, fost campion mondial si multiplu campion european la planorism, si astronautul dr. Ulf Merbold, presedinte de onoare al Asociatiei Aviatie fara Frontiere, au fost de acord sa realizeze zborul care sa le duca pe micuta Silvia si pe mama sa la M√ľnchen, a spus Lenuta Manole, matusa fetitei.Preluare NewsReport din Romania Libera.

"Stiri: Stiri: Copil roman salvat de primul cosmonaut german" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent