· articole
· intamplari

pampers: pampers: Copilul in grija bunicilorFie că au grijă de copil zilnic sau doar la unele vizite, nu uita că părinţii tăi vor doar ca nepoţeii lor să fie sănătoşi şi în siguranţă.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să faci această sarcină mai uşoară pentru ei:

Fă-le părinţilor şi socrilor tăi câte o copie după toate numerele de telefon importante (numărul pediatrului, de exemplu) şi roagă-i să o ţină lângă telefon. Astfel, când nepoţelul lor este în vizită, bunicii pot să ceară ajutor de urgenţă.

tinypic.com/29z1xll.jpg"/>


Odată când eşti în vizită la ei acasă, aşează-te într-o poziţie asemănătoare cu cea a copilului tău când merge de-a buşilea şi uită-te în jur. Această perspectivă te va ajuta să identifici mult mai uşor micile capcane care îl pot răni pe micuţ.

Ajută-i pe bunici să transforme apartamentul lor într-un loc sigur pentru copil. Bunicii nu trebuie să subestimeze niciodată capacitatea copiilor de a se căţăra, de a explora şi de a muta corpuri de mobilă pentru a ajunge la un obiect poziţionat la înălţime. Atunci când te-au crescut pe tine, strategia părinţilor era să te supravegheze tot timpul. În zilele noastre, experţii susţin nevoia de a crea un mediu sigur pentru copil. Această strategie nouă a redus rata accidentelor domestice infantile cu jumătate până la 3/4 în ultimii 20 de ani, deci, evident, este o metodă eficientă.

Sursa: pampers.ro
.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre igiena:
Raceala si Gripa

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent