· articole
· intamplari

Copilul tau merita o vacanta inteligenta cu Scoala de VaraCopilul tau merita o vacanta inteligenta cu Scoala de Vara Diverta Plaza Romania si InfoSPEED. Te provocam la cea mai fabuloasa aventura de descoperire a lecturii si creativitatii in invatare.Cea mai frumoasa vacanta este cea care ramane in sufletul unui copil. Este cea in care copiii isi gasesc preocupari pline de profunzime.Diverta, Fundatia RTC si Asociatia InfoSPEED invita totii copii de la varsta prescolara si pana la 14 ani pe perioada a 3 luni de vacanta intre 16 iunie – 12 septembrie, de luni pana vineri la Diverta Plaza Romania de la 11.00 -17.00, la Scoala de Vara, ca sa se distreze inteligent, sa-si dezvolte si sa-si descopere limitele in invatare si citire pentru a le depasi prin joc, interactivitate, improvizatie si utilizand noile tehnologii didactice de invatare si citire rapida.

Fundatia RTC si Asociatia InfoSPEED lanseaza un parteneriat cu Diverta ce contureaza un viitor minunat pentru copii: Scoala de Vara Diverta isi deschide larg portile pentru sute de copii in Plaza Romania din Bucuresti. Parteneriatul pune in valoare conceptul generos al atelierelor de lectura care urmaresc apropierea de carte ca alternativa culturala valoroasa de petrecere a timpului liber prin metode neconventionale precum improvizatia si jocul, si expertiza in formarea abilitatilor pe viata in domeniul invatarii oferite de cei mai buni experti nationali ce folosesc tehnologii didactice inovative patentate.

Copiii vor invata pentru prima oara sa citeasca repede cu ajutorul aparatului de citire rapida- un aparat unic in lume, o inventie premiata international (medalie de argint Salonul de Inventica Geneva si medalia de aur Salonul National de Inventica) cu rezultate remarcabile. Copiii isi vor forma o abilitate fundamentala pe viata: invatarea invatarii. Vom invata cum se invata si cum se citeste rapid. Vom descoperi si vom dezvolta creativitatea ca abilitate naturala a fiecarui copil.

Copiii vor interactiona intre ei si cu moderatorii, vor comenta si vor discuta pe marginea povestilor si a personajelor din cele mai captivante povestiri in ateliere de lectura, improvizatie si dialog. Vor avea loc demonstratii si sedinte rapide de invatare, testari psiho-metrice; evaluari personale; consiliere in invatare si citire si vor fi acordate numeroase premii din partea Diverta si Asociatiei InfoSPEED.


Parteneri principali: DIVERTA, Fundatia RTC, Asociatia InfoSPEED

Parteneri:

IRSCA Gifted Education; Consortiul EDUGATE; Creative Media & Art; ISJ Bucuresti.

Parteneri media:

Radio Romania Cultural, reteaua InfoSANATATEA, Copilul.ro, Itsy Bitsy FM, PARINTI.com.

Ii asteptam pe toti copiii care vor sa descopere fabuloasa aventura de a citi!


Beneficii cheie pentru copii

• Schimbarea atitudinii fata de invatare cu beneficii uriase pe viata
• Marirea vitezei de citire de pana la 10 ori
• Cresterea EQ (Emotional Quotient) ce poate asigura un succes mai mare in viata
• Formarea abilitatilor de citire rapida pe calculator, o abilitate foarte importanta in era informationala
• Creste creativitatea personala
• Sunt reconsiderate valorile individuale, reabilitandu-se in ochii elevilor importanta invatarii, a cunoasterii, a respectului fata de efortul personal si fata de imbogatirea personala prin lectura
• Creste increderea in sine, in valorile spirituale si spiritul ludic
• Genereaza o buna relationare cu informatia
• Inlatura disonantele cognitive pe partea informationala
• Este o reala pregatire pentru viitor
• Genereaza sinergie - este un curs de echipa, de teambuilding
• Responsabilizeaza copilul fata de invatator / profesor si scoala
• Relatia elev - profesor se imbunatateste
• Grupa de copii care urmeaza pregatirea cu InfoSPEED devine cel mai adesea cea mai performanta din scoala

Vino cu copilul tau la Scoala de Vara Diverta !

Unde?
Diverta Plaza Romania.
Cand?

Te asteptam intre 16 iunie - 12 septembrie, de luni pana vineri de la 11- 17 in intervalele orare: 11 – 13; 13 - 15 si 15 – 17.

PRIMA ZI a Scolii de Vara Diverta: Luni, 16 iunie ora 11 am.


Contacte SCOALA DE VARA DIVERTA PLAZA ROMANIA:

Raluca Bercea, Formator
Asociatia InfoSPEED
0720.110.998

Catalina Draghici
Asistent Manager Fundatia RTC
0730 412 272
www.fundatiartc.ro

Contact PARTENERIATE

Monica Gheorghiu
Marketing Manager InfoSPEED
0729.029.484
www.infospeed.ro

Despre Diverta

Diverta este un brand al RTC Holding – unul din cele mai mari grupuri de retail si distributie din Romania. Diverta reprezinta cea mai mare retea de magazine media din Romania, cu peste 90 de locatii deschise in 41 de orase.

Despre Fundatia RTC

Misiunea fundatiei RTC este cresterea si ridicarea nivelului de cultura si civilizatie in mediul in care traim. Credem ca societatea progreseaza prin accesul oricarei persoane la educatie, cultura, invatamant. Stim ca potentialul uman este nelimitat, iar talentul construieste epoci noi. Actiunile noastre sunt amprentele pe care le lasam societatii: sprijinirea institutiilor de invatamant si a programelor de educatie alternativa, promovarea educatiei, culturii, invatamantului la toate nivelele, stimularea dezvoltarii potentialului uman si promovarea talentelor din randul copiilor si tinerilor, activitati cu caracter filantropic, de suport social, comunitar.

Despre Asociatia InfoSPEED

Asociatia InfoSPEED a fost infiintata in 2007 pentru a sustine segmentul tinerilor scolari si gimnaziali cu programe speciale pe noile tehnologii didactice de invatare. Beneficiind de expertiza INFOSPEED, compania mama, a devenit cea mai importanta organizatie din domeniul educatiei permanente si a dezvoltarii abilitatilor pe viata (lifelong learning) axata pe cele mai noi metodologii de invatare si procesare a informatiei la nivel mondial, reunind cei mai buni experti la nivel national si tehnologii de invatare patentate, unice in lume. Sansa ta pentru un succes mai mare in viata!

- Membru EDUGATE - Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati.

"Copilul tau merita o vacanta inteligenta cu Scoala de Vara" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.75
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent