· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Crema pentru ochi ARTISTRY Creme LuXury, un nou produs exclusiv de la Amway

ARTISTRY, gama disponibil─â exclusiv prin AMWAY ┼či una dintre primele 5 cele mai v├óndute m─ârci de produse premium de ├«ngrijire a tenului din lume, lanseaz─â Crema pentru ochi ARTISTRY Creme LuXury, un produs anti-rid inovator care stimuleaz─â energia celulelor epidermei, ajut├ónd la refacerea ÔÇ×energiei vitaleÔÇŁ astfel ├«nc├ót tenul se va sim┼úi cu p├ón─â la 15 ani mai t├ón─âr.

Din 2008, peste un milion de femei din ├«ntreaga lume au testat pe propria piele beneficiile remarcabile ale Cremei de fa┼ú─â Creme LuXury, produs cu adev─ârate efecte transformatoare asupra tenului. Acum, Crema pentru ochi Creme LuXury, cu aceea┼či tehnologie de ├«ntinerire, asigur─â rezultate uimitoare ┼či o reparare total─â a zonei din jurul ochilor. Ambele produse sunt rezultatul cercet─ârilor minu┼úioase ale oamenilor de ┼čtiin┼ú─â ARTISTRY cu privire la procesul de ├«mb─âtr├ónire al pielii ┼či au la baz─â un ingredient rar, exclusiv - Cardiolipina, ce reface celulele pielii.

Formula Cremei pentru ochi Creme LuXury combate cearc─ânele ┼či pungile de sub ochi, reduce liniile fine ┼či ridurile ┼či ├«i red─â tenului fermitatea ┼či elasticitatea.

ÔÇ×Produsul ofer─â o solu┼úie clar─â cu rezultate rapide care fac epiderma s─â arate mai t├ón─âr─â. Cardiolipina este o lipid─â rar─â ┼či foarte pre┼úioas─â care se g─âse┼čte ├«n centrul celulelor pielii ┼či care poate revigora ┼či recupera energia celular─â. Este at├ót de puternic─â, ├«nc├ót poate ajuta la regenerarea ┼či ├«ntinerirea pielii ┼či livreaz─â rezultate rapide ÔÇô ├«n doar c├óteva s─âpt─âm├óniÔÇŁ, a declarat Dr. Paul Seehra, Ph.D., R&D group leader Amway. Pentru a crea Crema de fa┼ú─â ┼či Crema pentru ochi Creme LuXury, oamenii de ┼čtiin┼ú─â de la ARTISTRY au combinat Cardiolipina cu alte trei ingrediente-cheie: lipozomii RoxisomesÔäó, extract de spanac, ce ajut─â la repararea ADN-ului pielii care poate fi afectat de radicalii liberi genera┼úi ├«n timpul produc┼úiei de energie ├«n celule, ┼či L-Carnosina, care ajut─â la regenerarea celulelor pielii din interior.

Tehnologia rezultat─â, denumit─â CellEffect, utilizeaz─â acest amestec de ingrediente pentru a revigora, energiza, repara ┼či proteja epiderma. Rezultatul este o piele mai fin─â, mai ferm─â ┼či mai str─âlucitoare. Testele clinice au demonstrat c─â tenul care beneficiaz─â de acest regim de ├«ngrijire se simte cu p├ón─â la 15 ani mai t├ón─âr.

├Än formula Cremei pentru ochi Creme LuXury, tehnologia CellEffect este completat─â cu polimeri, ce confer─â o imediat─â senza┼úie de lifting dup─â numai o singur─â aplicare, precum ┼či de extracte naturale selectate pentru un efect de calmare ┼či hidratare, reduc├ónd aspectul umflat, cearc─ânele ┼či liniile fine.

ÔÇ×Gama de produse ARTISTRY Creme LuXury ofer─â cump─âr─âtorilor de produse de lux o crem─â pentru ochi anti-rid complet─â, cu o textur─â delicat─â, ingrediente ┼či tehnologie inovatoare, toate acestea ├«ntr-un ambalaj atr─âg─âtor ┼či elegant. Pentru aplicarea Cremei pentru ochi Creme LuXury recomand─âm o tehnic─â special─â, prin masaj, care stimuleaz─â microcircula┼úia din zona delicat─â din jurul ochilor. Textura bogat─â, cremoas─â, non-iritant─â ┼či u┼čoar─â a Cremei pentru ochi Creme LuXury permite o absorb┼úie omogen─â conferind tenului un aspect suplu. Poate fi aplicat─â ┼či ca baz─â pentru machiaj.ÔÇŁ a declarat Maud Pansing, Amway Beauty Director.


.

"Stiri: Stiri: Crema pentru ochi ARTISTRY Creme LuXury, un nou produs exclusiv de la Amway" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent