· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Criza de gimnaste la Deva

Autor: onush
data publicarii: 26.08.05
De la an la an, numarul fetitelor care se inscriu in cele doua clase cu specific de gimnastica de la Colegiului National Sportiv Cetate Deva a scazut vertiginos. In urma cu cativa ani, la poarta scolii era aglomeratie mare. Acum, insa, putine copile mai vor sa-i calce pe urme Nadiei Comaneci. Aceasta situatie ii ingrijoreaza pe antrenorii de gimnastica si afecteaza serios procesul de selectie al acestei discipline sportive care este pentru Romania o adevarata mina de aur.

Concret, dupa prima selectie care a avut loc la inceputul lunii iunie, doar 30 din cele 50 de locuri care vor compune clasele intai pentru anul scolar 2005-2006 au fost ocupate. (.)Duminica, 4 septembrie, Colegiul National Sportiv Cetate Deva va organiza o selectie pentru copiii prescolari, in vederea inscrierii acestora in clasa intai la disciplina gimnastica. Copiii vor fi insotiti obligatoriu de parinti, care trebuie sa prezinte certificatul de nastere si fisa medicala a minorilor, plus o adeverinta de la medicul de familie care sa certifice ca sunt apti pentru efort fizic si, bineinteles, echipament sportiv. Testarea copiilor va incepe la ora 8.30.


Romania Libera - editia de Transilvania.

"Stiri: Stiri: Criza de gimnaste la Deva" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
01.06.09 00:13: brishtara
as avea atatea de povestit despre gimnastele de la Deva :) Imi e dor de ele! ar fi fost in strare sa isi dea costumul de gimnastica pe o ciocolata :)) :)) of! Oricum ce se spune despre antrenamentele agresive si faptul ca erau plesnite de Belu, ei bine, e chiar asa! Chiar eu vazusem cateva intamplari :(
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de onush

Evaluare
scor mediu 3
voturi 8


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent