· articole
· intamplari

Cu bebe la mare. Ce nu trebuie sa lipseasca din bagajul micutuluiAcum, cand sunteti trei, trebuie sa stii ca pregatirile de concediu vor fi mai complicate decat in ceilalti ani. Bebe este de acum nu cel mai importanta, ci si cel mai pretios membru al familiei. Pentru o vacanta linistita, fara batai de cap, trebuie sa te asiguri ca puiutului n-o sa-i lipseasca nimic.

Nu uita acasa:

obiectele lui preferate – jucaria cu care adoarme de obicei si patura favorita iti pot fi de mare folos, ajutandu-l sa se linisteasca la nevoie.

Nu uita ca un loc strain, complet nou, il solicita enorm pe cel mic – poate deveni plangacios si iritat. Pana si adultii au nevoie de cateva zile de acomodare atunci cand "schimba locul", cu atat mai mult un prichindel.

scutecele – ca sa nu risti sa ramai in pana, aprovizioneaza-te inca de acasa cu o cantitate suficienta.
Biberonul, suzeta, sterilizatorul si toate obiectele de stricta necesitate – acestea nu trebuie sa lipseasca din bagaje

Hainute – multe si diverse, inclusiv unele mai grosute, pentru eventualitatea unor zile racoroase
Lotiunea de plaja – cu factor de protectie solara ridicata, peste 50, speciala pentru copii. O poti procura din orice farmacie

O crema – care sa tina insectele la distanta

Trusa pe care o folosesti de obicei in caz de diaree, iritatii sau late probleme frecvente.

Sursa: mamica de azi

.

"Cu bebe la mare. Ce nu trebuie sa lipseasca din bagajul micutului" | cont nou | 3 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
02.07.09 07:42: desiree
Mi s-a parut f interesant titlul articolului dar continutul lasa de dorit pare mai mult o schita cu strictul necesar nicidecum un articol despre bagajul bebelui..
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

02.07.09 10:20: crisalina31 http://yahoo.es
Sunt mai multe lucruri de baza pe care trebuie sa le avem cu noi pentru a nu afecta confortul bebelusului, mai multe sau mai putine, in functie de locul ales pentru petrecerea concediului.De exemplu, daca mergem la un hotel sau avem inchiriat un apartament, trebuie sa luam patutul de calatorie care se pliaza intr-un moment. Indispensabil este si caruciorul...Vom avea nevoie de el ori unde mergem, ideal pentru a-i da de mancare daca nu avem scaunelul de calatorie care se astaseaza la orice tip de masa...Pentru ora de baie sunt vanite din plastic care se umfla ocupand astfel putin spatiu, dar, daca bebelusul sta bine in fundulet, o solutie practica este si piscina pt ei care se poate cumpara chiar la fata locului din unul dintre magazinele de pe plaja. Daca, este mai mare, copilul se poate imbaia in oricare cada daca punem un covoras din plastic antiaderent.In ceea ce priveste mancarea, daca mergem la un hotel este bine sa avem cu noi aparatul de incalzit biberoane care ne poate fi foarte util si pentru incalzirea borcanaselor cu mancare. Nu uitati biberoanele, canita, farfuria si lingurita de plastic!Si acesta este un rezumat al bagajului, pe langa hainite, lenjerie, creme de soare etc...si scaunul auto daca mergeti cu masina...Este podría ser en resumen el equipaje básico del bebé, además de su ropita y enseres y la sillita de automóvil si vas a viajar en coche.
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

15.07.09 14:46: miclescumirela
mie mi se pare destul de explicit ,fiecare bb are tabieturile lui trusa contine ceea ce stie mama ca e bun pentru bb adica antitermice,creme ,supezitoare,pliculete de rehidratare siroputi ,etc,iar in legatura cu sterilizatoarele ,scaunul pentru masa care poate fi luat la restaurant????daca nu am nu mai plec la mare?astea sunt obtionale zic eu caruciorul e musai ca te scapa de multe belele ,fiecare mamica stie ce-i place piticului si nu uita sa ia siacea jucarie la plimbare sau la baie
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre educatie:
Ce ar trebui sa stie fiica ta inainte de aparitia ciclului menstrual

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.42
voturi 7


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent