· articole
· intamplari

Cu bebe la piscină.
Copiii pot experimenta plăcerea unei bălăceli încă de la o vârstă fragedă, iar lecțiile de înot sunt oportunități excelente de educare a micuților noștri.Poți merge cu bebe la piscină încă de la vârsta de trei luni, pentru a lua lecții de înot.

Acestea îi permit să descopere mediul acvatic de la o vârstă fragedă, să se simtă confortabil în apă, să învețe să nu îi fie frică de stropi, să nu ezite să se cufunde.

Un înotător înnăscut
După nouă luni petrecute în pântecele mamei, înconjurat de lichidul amniotic, orice bebeluș se simte confortabil în apă. Iar unul dintre scopurile lecțiilor de înot este tocmai continuarea sentimentului de siguranță pe care puiul l-a avut în uter. Pentru acest motiv, tu sau tati sunteți invitați să vă bălăciți cu bebe la piscină, să vă distrați și să vă jucați împreună cu odorul în piscină. Lecțiile de înot pentru bebeluși sunt susținute de echipe formate din profesioniști cu pregătire pedagogică dar și senzorial-motorie, astfel încât activitatea să încurajeze dezvoltarea micuțului.

În apă, fără frică
Nu e obligatoriu ca puiul tău să știe să înoate înainte de a putea să meargă. Între 2 și 4 ani, mișcările ștrengarilor sunt suficient de coordonate pentru ca ei să poată începe să practice înotul cu mai multă îndemânare. Dacă micuțul tău nu se simte confortabil în fața unui bazin mare plin cu apă, e bine să-i explici ce va urma să se întâmple. Ajută-l să se obișnuiască cu apa și întotdeauna vorbește-i liniștit, nu-l forța, păstrează-ți zâmbetul pe buze, pentru că întreg procesul de învățare trebuie să fie ludic când mergi cu bebe la piscină.
.

"Cu bebe la piscină." | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent