· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cum îţi dai seama că ai început să îmbătrâneşti

Fiecare individ vrea să îşi păstreze cât mai mult spiritul tânăr, însă uneori totul pare o luptă împotriva curentului. Mai mult, sunt persoane care, deşi nu au o vârstă tocmai înaintată, încep să se manifeste ca nişte bătrânei cărora cu greu le mai intri în voie, scrie
html">RTV.NET.

Oricui i se întâmplă să iasă în oraş sau cu prietenii şi să constate că nu mai face faţă distracţiei ca altă dată. De cele mai multe ori, de vină este oboseala, însă nu este exclus ca surmenarea şi incapacitatea de a mai petrece timpul liber la fel de intens ca odinioară să fie pur şi simplu semne de bătrâneţe.

O echipă de cercetători a realizat o listă a semnelor fizice şi comportamentale care arată când începi să îmbătrâneşti.

Un prim semn, neclasificat însă de autorii studiului, ar putea fi faptul că citeşti această listă stând comod în fotoliu, încălţat cu papuci şi, eventual, cu ochelari pe nas. De asemenea, dacă pentru a citi ştirile ai renunţat pentru câteva minute la serialul pe care îl urmăreşti cu sfinţenie şi dacă acum dai din cap a aprobare - şi chiar te doare puţin gâtul când o faci - este posibil ca procesul de îmbătrânire să fi început deja.

Află care sunt semnele care îţi arată că ai îmbătrânit pe RTV.NET.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent