· articole
· intamplari

0-1 ani: 0-1 ani: Cum alegem jucariile pentru bebelusi?

Cele mai potrivite jucarii pentru copilul tau, in primii ani de viata, sunt acelea care il indeamna si care ii activeaza imaginatia.
jpg"/>

De obicei, jucariile pentru bebelusi sau sugari sunt acelea care produc sunete placute la auz, precum clopoteii si soneriile, acelea care produc miscare, cu ajutorul vantului sau care au piese ce pot fi glisante sau miscate cu usurinta. O alta proprietate a acestor jucarii este culoarea vie, care atrage bebelusul si ii starneste interesul.

Tipuri de jucarii
Animalutele sunt primele pe lista jucariilor pentru bebelusi , variaza in textura si ii impulsioneaza sa fie curiosi fata de ele.

Jucariile mobile se afla, de asemenea, printre preferintele celor micuti, intrigandu-i si facandu-i sa interactioneze cu acestea.

Jucăriile care permit utilizări multiple si contin mai multe componente sunt si acestea mult dorite de bebelusi, devenind si mai interesante odata cu avansarea in varsta a copilasului.
Ulterior, ca si consecinta fireasca a dezvoltari, ajutati si primele jucarii cu care au interactionat, bebelușii se transformă în copii mici, facand din ce în ce mai multe lucruri, cum ar mâzgălirea sau construcția cu seturi de logo, cu trenulețe, sau chiar blocuri de lemn.

Receptivitatea copiilor la jucarii
Zornăieli, animalute, telefoane mobile de jucărie și blocuri de construcție sunt, din nou, optiuni preferate de tinerii parinti, intrucat ele ajuta copii să învețe limba, matematică și diferite concepte de logica.

Utilizarea acestora împreună cu un coleg sau cu părinții încurajează, de asemenea, competențele sociale importante precum toleranta, daruire, colegialitate si exprimarea libera.

Magazinul Erfi, prezent pe piata online in domeniul articolelor pentru copii , , si-a propus sa vina in intampinarea nevoilor tale, punandu-ti la dispozitie o mare diversitate de produse, care sa se dovedeasca a fi utile parintilor si, in acelasi timp, sa incante copilasul care va avea nevoie de o dezvoltare multilaterala si sustinuta.

Pentru o gama intreaga de jucarii pentru bebelusi ieftine, accesati site-ul magazinului, www.erfi.ro .

Powered by Seomonitor.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Magazin de jucarii
Articolul cel mai citit despre joaca:
Activitati pentru copii

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent