· articole
· intamplari

0-1 ani: 0-1 ani: Cum alegem caruciorul potrivit pentru copil?


In ultimul timp piata articolelor pentru copii ofera o gama variata de carucioare, iar decizia de a cumpara unul devine din ce in ce mai dificila.


Unul dintre cele mai importante lucruri este sa cunoasteti care sunt nevoile dumneavoastra si sa va orientate la modelul de carucior pentru copii care le indeplineste in mare masura, cerintele si asteptarile.
Pentru a va familiariza cu tipurile de carucioare pentru copii existente, va vom prezenta cateva tipuri cunoscute de carucioare si functionalitatile pe care acestea le prezinta.

Tipuri de Carucioare
Desi sint atat de multe modele, producatori, variante de pret, carucioarele pot fi grupate in patru categorii de baza:

Carucioare pentru Calatorie
Aceste carucioare sunt de obicei mari si sunt proiectate sa aiba si un scaun de masina. Unele sisteme de acest tip includ si scaunul de masina pe cand altele nu, necesitand cumpararea lui. Acest tip de carucioare sunt considerate ca fiind cele mai robuste si durabile.

Carucioare tip Umbrela
Acest tip de carucioare se afla exact la polul opus. Sunt foarte usoare si portabile. Functionalitatiile unui astfel de carucior nu sunt foarte avansate, datorita faptului ca scopul lor principal este usurinta de montare, demontare si greutatea scazuta.

Clasa Mijlocie
Undeva intre precedentele doua categorii se afla Clasa Mijlocie. Aici se incadreaza carucioarele care fac un compromis intre optiunile disponibile si portabilitate. Cu alte cuvinte este o categorie pe care o alegi in cazul in care nu sti exact ce vrei sau efectiv te intereseaza sa aiba unele optiuni dar si usor de folosit.

Carucioare Sport
Acest tip de carucioare “off-road”, vin echipate cu roti de cauciuc pentru a face cursa micutului mai confortabila. De asemenea acestea au tendinta sa fie mai mari si desi optiuniile disponible variaza cu pretul ele tind sa fie minimale.

Luand in considerare si alte aspecte precum designul, accesorile si performanta functionalitatilor si, in acelasi timp, orientandu-va dupa categoriile de mai sus, alegerea unui carucior poate deveni mai usoara si mai eficienta.Kreis Design SRL este importator si distribuitor de articole pentru copii, dintre care o gama larga de carucioare, fiind reprezentat in domeniul online de magazinul Bebe mic si comercializand marci importante pe piata produselor pentru copii precum ABC Design, Britax-Römer, A. Haberkorn, Kids-Im-Sitz, Osann, Nania, Rotho-Baby Design, Grapi, Simax si Wallaboo.

Pentru mai multe detalii, accesati pagina lor web la adresa, www.bebe-mic.ro

Powered by Seo monitor .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre dezvoltare:
Cat si ce vede un bebelus?

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent