· articole
· intamplari

Educatie: Educatie: Cum alegi cele mai importante rechizite de care are nevoie copilul
De cele mai multe ori, îţi pui o mulţime de întrebări atunci când vine vorba de rechizitele pentru copii.

Cât ar trebui să coste, cât de practice sunt şi care sunt cele mai bune oferte? De aceea, ne-am gândit să îţi răspundem la toate aceste întrebări şi să îţi prezentăm o parte din rechizitele de care copilul tău va avea nevoie la şcoală.Importanţa alegerii celor mai bune rechizite pentru copii

Atunci când cumperi rechizite pentru copilul tău, nu ar trebui să pui accentul prea mult pe aspect, în detrimentul utilităţii. De asemenea, trebuie să ţii cont şi de materialele din care sunt realizate rechizitele. În cazul multor produse, se folosesc vopseluri toxice sau materiale poluante, motiv pentru care trebuie să pui pe primul loc sănătatea copilului tău.

De exemplu, ghiozdanul trebuie să fie ales după o anumită dimensiune, astfel încât toate rechizitele să încapă în acesta. În acelaşi timp, un ghiozdan nu trebuie să fie foarte greu, pentru că le poate cauza probleme cu coloana celor mici. Totuşi, te poţi interesa din timp dacă în clasa în care va studia copilul tău se află spaţii de depozitare, astfel încât să ştii ce fel de ghiozdan să alegi.

Chiar dacă acum caietele de lucru pentru copii sunt foarte populare, cel mai bine ar fi să aştepţi recomandarea unui cadru didactic, pentru că este posibil să cumperi un model care nu este folosit în clasă. Acelaşi lucru este valabil şi în rândul manualelor, care au un conţinut diferit, în funcţie de editura de la care provin.

De obicei, învăţătoarele pregătesc la începutul anului o listă de rechizite şi manuale, pentru ca părinţii să nu cumpere lucruri de care cel mic nu va avea nevoie. De aceea, cel mai bine ar fi ca părinţii să aştepte primirea unei astfel de liste, pentru a evita cheltuielile care nu sunt necesare.

Caietele de matematică şi dictando

Pentru a scuti timpul pierdut pentru linierea caietelor, cel mai bine ar fi să alegi caiete gata liniate. De asemenea, cei mici sunt mult mai entuziasmaţi de studiu, atunci când folosesc rechizite personalizate cu personajele lor preferate. De exemplu, caietele de matematică de la koh-i-noor au coperte originale, decorate cu personaje din desene animate precum Elsa, TinkerBell sau Spiderman.

Creioane colorate şi blocuri de desen

Atunci când vei alege produsele de papetărie, va trebui să ţii cont şi de grosimea şi calitatea foii. Poţi lua în calcul blocurile de desen realizate din hârtie reciclată, iar astfel vei contribui la protejarea pădurilor şi vei susţine procedurile de reciclare./br>
În schimb, creioanele colorate şi cariocele trebuie să fie alese în funcţie de calitatea lor şi nu după design-ul de pe cutie. Un creion de calitate nu ar trebui să aibă lemnul crăpat, ar trebui să fie uşor de ascuțit, iar mina ar trebui să fie aşezată în mijlocul învelişului de lemn.

Rigle, echere şi compasuri

O trusă de geometrie este o achiziţie care îi va fi de folos copilului tău pentru mai mulţi ani, motiv pentru care cel mai bine ar fi să alegi un produs de calitate, chiar dacă preţul acestuia este mai mare. O trusă completă de geometrie ar trebui să cuprindă o riglă gradată atât în centimetri, cât şi în inches, două echere, un raportor şi un compas, care trebuie să ofere stabilitate în momentul trasării cercurilor.

Penarul

Chiar dacă pentru copii penarele gata echipate sunt cele mai atractive, acestea nu sunt cele mai practice. De obicei, elevii sunt destul de grăbiţi şi nu au timp să introducă fiecare instrument de scris prin suporturile elastice, motiv pentru care, de cele mai multe ori, elevii pierd destul de repede pixurile sau creioanele. În plus, penarele gata echipate sunt foarte grele, ocupă mult loc, iar calitatea creioanelor nu este una foarte bună. Cel mai bine ar fi să alegi un penar simplu şi transparent, care să îi permită copilului tău să găsească mult mai repede instrumentele de care are nevoie.

Aşadar, rechizitele trebuie să fie alese astfel încât să fie realizate din materiale de calitate, pentru că altfel i-ar pune celui mic sănătatea în pericol. De asemenea, atunci când alegi rechizitele, poţi lua în calcul şi produsele realizate din materiale reciclate, pentru că astfel vei contribui la protejarea pădurilor. Ofertele disponibile în cazul rechizitelor sunt pentru toate buzunarele, motiv pentru care poţi găsi cu ușurință tot ce îi trebuie unui elev, la preţuri accesibile.

Sursa: Digital Workforce

Sursa foto: unsplash
.

"Educatie: Educatie: Cum alegi cele mai importante rechizite de care are nevoie copilul" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre educatie:
Ce ar trebui sa stie fiica ta inainte de aparitia ciclului menstrual

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent