· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cum alungi frigul fara sa faci eforturi mari

O serie de trucuri recomandate de experţii în sănătate se pot dovedi extrem de utile pentru a combate frigul pe timp de iarnă şi pentru a păstra căldura corporală.

Păstraţi temperatura constantă în casă
Medicii recomandă păstrarea unei temperaturi constante în interior, iar nu supraîncălzirea camerelor pe timp de iarnă, pentru evitarea sindromului lui Raynaud, ce determină contractarea bruscă a vaselor de sânge şi răcirea acută a membrelor, când se face trecerea bruscă de la frig la cald.

Citeşte şi E frig în casă? Pe unde se pierde
net/e-frig-in-casa-pe-unde-se-pierde-caldura-in-timpul-iernii-si-cum-poti-preveni-acest-lucru_110999.html">căldura în timpul iernii şi cum poţi preveni acest lucru

Beţi ceai şi cafea fără cofeină
Pe timp de iarnă se recomandă băuturile decofeinizate, deoarece cofeina determină pierderea căldurii corporale. Alternativa este să se consume băuturi fără cofeină, cum ar fi ceaiurile din plante şi ceaiul de ghimbir, care are proprietăţi naturale de încălzire, recomandă nutriţioniştii.

Citeşte şi Trei ceşti de ceai negru pe zi protejează inima pe RomâniaTV.NET

Nu ţineţi mâinile în buzunare
Pe timp de iarnă, oamenii au tendinţa de a merge cu mâinile în buzunare şi cu corpul aplecat în faţă. Cu toate acestea, mâinile nu trebuie ţinute în buzunare, ci pe lângă corp, legănatul acestora în timpul mersului intensificând activitatea musculară.

Descoperă mai multe recomandări pentru a alunga frigul pe RomâniaTV.NET .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent