· articole
· intamplari

Cum dezinfectam jucariile copiilor?A7/fastid=gqwyblsgafkmhxaaokyyyshnfilw/stparam=ofihmirseg/url=http://www.igienol.ro">
Jucariile sunt cele mai de pret lucruri din universul copiilor.

Ele pot deveni prieteni buni pentru cei mici, ii ajuta sa descopere lumea, sa invete sa daruiasca, sa fie prietenosi cu ceilalti. De multe ori jucaria preferata le ofera siguranta, indiferent de cat de nou este totul in jurul lor.

Tocmai pentru ca cei mici au in orice situatie jucariile cu ei, ele sunt adesea aruncate pe jos, impartite cu alti prichindei si apoi bagate in gurita de cei mici, mai ales daca sunt bebelusi sau au o varsta frageda. Pentru copii, aceasta inseamna sa descopere lumea; din punct de vedere al adultilor este, insa, un risc pentru sanatate.

Pentru siguranta copiilor, jucariile ar trebui stranse si dezinfectate. Daca aveti acasa bebelusi sau copii foarte mici, jucariile ar trebui curatate dupa fiecare utilizare, intrucat acestia au obiceiul de a le baga mereu in gurita si este foarte important ca ele sa fie intotdeauna curate si mai ales dezinfectate. Pentru copiii mai mari, este de ajuns ca jucariile sa fie curatate si dezinfectate o data pe saptamana.

Igienol Dezinfectant fara clor vine in ajutorul mamicilor care stiu ca jucariile pot prezenta un risc pentru sanatatea micutilor lor. Potrivit rezultatelor testelor realizate de Igienol cu un aparat special care detecteaza gradul de contaminare cu microbi pe suprafete si obiecte, o jucarie poate avea peste 700 de unitati ATP (Molecula ATP se gaseste in toate organismele vii, inclusiv in bacterii, virusuri, fungi şi reziduuri alimentare). Dupa ce jucaria din plastic / lemn a fost dezinfectata cu Igienol si clatita bine cu apa, au ramas doar 26 de unitati, ceea ce inseamna ca pericolul a disparut.

Cum se foloseste Igienol Dezinfectant?
Puteti alege Igienol spray pentru a pulveriza produsul direct pe jucarii ori utilizati o laveta pe care turnati Igienol Dezinfectant Universal lichid. Dupa ce ati sters jucariile asteptati cateva minute si apoi clatiti bine cu apa. Produsul nu contine clor -asadar este sigur pentru suprafetele atinse de copii- si distruge 99.9% din bacterii, dizolvand si grasimea din bucatarie sau depunerile de sapun din baie.

.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent