· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cum ii schimbi scutecul cand nu sta loculuiPe masura ce creste, bebe devine din ce in ce mai neastamparat atunci cand trebuie sa-i schimbi scutecul. Cum te descurci?

hit.gemius.pl/_'+(new Date()).getTime()+'/redot.gif?id=cnrq9otRm8FYBPIsYZ0ClsTVzUrBcucSTA_CEyaAL4b.I7/fastid=2305843009233851832/stparam=teqhnrfokx'; //]]>

• Tine intotdeauna o mana pe cel mic si nu-l lasa niciodata nesupravegheat pe masa de schimbat scutece.
• Asigura-te ca masa de infasat este bine fixata, astfel incat sa nu creeze un pericol pentru un bebe agitat.
• Schimba scutecul cat mai repede atunci cand micutul nu sta locului sau cand nu-i place sa fie tinut intr-o singura pozitie. Pentru asta, cel mai bine ar fi sa ai tot ce-ti trebuie la indemana.
• Daca celui mic ii plac anumite jucarii, plaseaza-le in campul sau vizual sau atarna-le de tavan, deasupra masutei pentru schimbat scutece, pentru a-i distrage atentia. O jucarie cu butoane sau o carte cu imagini colorate l-ar putea tine de asemenea ocupat.
• Nu lasa scutecele sau celelalte produse, precum pudra de talc ori servetelele umede, la indemana bebelusului. Poate sa le darame daca nu sta locului sau chiar sa le ia si sa le arunce in timp ce il schimbi.
• In cazul in care micutul tau se linisteste atunci cand iti aude vocea, vorbeste cu el sau canta-i in timp ce-i schimbi scutecul pentru a-l face sa se relaxeze.

Pufies a creat produse care tin cont de nevoile bebelusului tau. Principalul avantaj al scutecelor Pufies este ca pastreaza pielea bebelusului uscata pentru o perioada indelungata de timp, iar stratul fin si delicat de la suprafata, impreuna cu stratul exterior, lasa pielea sa respire cu usurinta. Scutecelele premium Pufies au urechi elastice laterale foarte flexibile si benzi de arici rezistente la lipiri si dezlipiri multiple. Astfel, bebe se simte bine si este voios.

Si pentru ca Pufies s-a gandit nu doar la confortul bebelusului, ci si la preferinta lui pentru culori, a fost creata colectia Pufies Fashion Collection, scutece care arata ca niste adevarate hainute!

Gaseste suprizele din pachetele Pufies Fashion Collection in magazinele Carrefour, Real, Auchan si Cora.

PUFIES – Te simti super in fiecare zi!.

"Stiri: Stiri: Cum ii schimbi scutecul cand nu sta locului" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent