· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cum iti cureti mai rapid cuptorul: Trucuri rapide

Nu reuşeşti să scapi de arsurile şi grăsimea uscată de pe pereţii cuptorului? Vezi mai jos câteva trucuri care te ajută să ai un aragaz curat, parfumat şi toate astea în timp record. Vezi câteva trucuri rapide de curăţat cuptorul.

Citeşte şi
net/trucuri-de-curatat-rapid-covoare-si-mochete_177411.html">Trucuri de curăţat rapid covoare şi mochete

Bicarbonat de sodiu
Celebra Martha Stewart recomandă o pastă groasă din bicarbonat de sodiu şi apă, pe care o aplici în întreg cuptorul, pe rafturi, tăvi şi pereţi, potrivit unica.ro. Lasă pasta să acţioneze peste noapte şi a doua zi curăţă cu o spatulă sau un burete aspru.

CITEŞTE ŞI: Îţi usuci rufele în casă? Află cât de PERICULOS este

Sare, oţet şi căldură
Dacă nu vrei să foloseşti substanţe complexe sau toxice, poţi încerca un remediu organic, la însemâna oricui pentru a curăţa un cuptor foarte murdar, plin de arsură.

Încinge cuptorul la foc minim, amestecă într-un recipient cu pulverizator apă şi oţet de vin alb (puteţi adăuga şi bicarbonat) sau mere în părţi egale şi aplică uniform. Imediat după ce ai pulverizat soluţia, aruncă sare peste toate zonele unde găseşti arsură, grăsime, resturi. Închide focul şi lasă soluţia şi sarea să acţioneze, Când totul s-a răcit şi uscat, curăţă cu o spatulă sau un burete aspru.

Citeşte şi Cum dezinfectezi buretele de bucătarie în doar un minut .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent