· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cum pot face faţă liceeni examenelor de la BAC.

Luni, 10 iunie, încep emoţiile pentru absolvenţii de liceu .

Cel mai important examen din viaţa lor le bate la uşă, iar pentru a obţine cele mai bune rezultate este important să ţină cont de câteva sfaturi: nu învăţaţi până în ultima zi - dedicaţi-vă ziua de duminică activitaţilor de recreere, nu repetaţi materia până în momentul în care intraţi la examene, relaxaţi-vă între probe: plimbaţi-vă în natură, faceţi sport, staţi cu familia sau prietenii, faceţi lucrurile care vă dau o stare de bine, mâncaţi fructe şi legume - vă dau energie şi vă ajută să daţi randamentul maxim, scrie RTV.NET.

După săptămâni întregi de pregătire pentru bacalaureat, a venit momentul ca liceeni să-şi dovedească cunoştintele acumulate. Timp de patru saptamani, ei vor trăi intens fiecare probă pe care o au de trecut. Inevitabil, stresul şi emoţiile vor apărea, însă acestea pot fi gestionate cu succes.

Citeşte şi Cum se poate pregăti pentru PROBELE ORALE şi cum să îşi gestioneze emoţiile pe RTV.NET.

Arghiropol Radiana este unul dintre cei 67 de elevi care, în 2012, au promovat bacalaureatul cu nota 10. Tânăra a absolvit Colegiul Naţional Iaşi, iar acum studiază managementul turismului la Universitatea Surrey din Marea Britanie.

Performanţa pe care Radiana a obţinut-o la bacalaureat o recomandă ca fiind una dintre cele mai potrivite persoane care să dea câteva sfaturi extrem de utile celor care se pregătesc să intre în febra examenului de maturitate.

Descoperă sfaturile unei eleve de 10 pentru cei care intră în febra examenelor de la Bacalaureat pe RTV.NET.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent