· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cum pot fi tratate alergiile de vara

Alergiile de vară pot da bătăi de cap multor persoane.
Alergiile se pot manifesta sub mai multe forme, putând provoca şi afecţiuni mai grave. Alergologul Diana Deleanu a explicat, pentru
net/ce-sunt-alergiile-de-vara-si-cum-pot-fi-tratate--vezi-sfaturile-specialistului_83637.html">RTV.NET , ce sunt aceste reacții de hipersensibilitate a organismului, ce le provoacă şi cum pot fi tratate.

Citeşte şi Spune-mi când te-ai născut ca să-ţi spun ce alergii poţi să faci

Principala cauză a alergiilor este polenul, fie cel de la copaci, de la iarbă sau de la buruieni, dar pot fi provocate şi de o înţepătură de viespe sau albină.

Citeşte şi Curăţenia exagerată poate îmbolnăvi copiii. Vezi aici de ce

Ce este alergia şi care sunt cauzele acesteia

Alergiile sunt afecţiuni cu un răspuns imun amplificat, mult crescut faţă de ceva exterior organismului şi care, el însuşi, nu produce nicio leziune. Răspunsul imun, exagerat însă, duce la lezarea organismului. Răspunsul imun este indus şi se îndreaptă spre alergeni. Exemple de alergeni sunt cei din mediul înconjurător - polenuri, mucegaiuri - sau cei din locuinţe - praful de casă, animalele de companie. Organismul uman sintetizează imunoglobuline, numite IgE, care determină modificările de alergie, a declarat Diana Deleanu, alergolog.

Află cum se manifestă alergiile de vară şi cum pot fi tratate pe RTV.NET.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent