· articole
· intamplari

Cum poti cumpara un PC ieftin si performant pentru copilul taujpg?oh=692376c6b53f72f2718462f564b7399c&oe=576A4D65&__gda__=1466735934_1c6413b286b8943be315fee0e2bca97c"/>
Fiecare parinte poate cumpara un PC foarte ieftin si performant pentru copilul sau, daca stie unde si cum sa il gaseasca.

Copiii sunt niste maestri ai stricarii lucrurilor, iar PC-urile nu sunt scutite de un tratament de multe ori neglijent din partea celor mici. In plus, performantele PC-urilor cresc constant, iar un desktop scump si performant din anul 2016 va deveni demodat peste cel mult doi ani.

Exista, insa, o solutie ideala cu ajutorul careia eviti sa platesti sume exorbitante pentru un PC nou, iar performanta produsului cumparat este mai mult decat suficienta pentru nevoile copilului tau: PC-urile si laptopurile la mana a doua, precum aceste calculatoare second hand , care au un pret aproape derizoriu.
Iata care sunt avantajele incontestabile ale unei astfel de decizii:

Pretul este foarte mic
Pretul reprezinta cel mai evident avantaj al achizitionarii unui calculator second hand. Nu doar parintii cumpara astfel de calculatoare, ci si managerii companiilor care isi doresc o reducere inteligenta a costurilor. Daca nu ai nevoie de performante de top pentru programe de grafica ce consuma foarte multe resurse, trebuie sa stii ca un calculator second hand este mult mai performant decat ar avea nevoie orice utilizator obisnuit.

Raportul calitate-pret este foarte avantajos
Nu doar pretul in sine este un avantaj in cazul cumpararii unui calculator second hand, ci si raportul calitate-pret. Simplul fapt ca PC-ul este second hand scade pretul produsului, desi performantele sunt identice ca in cazul unui calculator nou si de doua ori mai scump.

Usurinta cu care poate fi reparat
Magazinele online de calculatoare second hand ofera si o garantie de cel putin un an pentru produsele cumparate, la fel ca in cazul desktopurilor si laptopurilor noi. In plus, dupa iesirea lor din garantie, calculatoarele pot fi reparate la orice service „de cartier” cu preturi foarte mici, spre deosebire de produsele noi.

Nu vei plati pentru ceva ce nu ai nevoie
Diferentele dintre un calculator de ultima generatie si un model mai vechi tin de viteza procesorului, capacitatea memoriei si performanta placii grafice. Aceste diferente sunt inutile in cazul a peste 75% dintre utilizatori. In plus, daca nu vrei ca cel mic sa petreaca ore intregi pe zi jucand jocuri aparute in ultimul an, evita o astfel de situatie si economiseste o multime de bani.

Laptopurile second hand au devenit un adevarat trend in Romania
Romanii sunt din ce in ce mai dispusi sa achizitioneze tehnologie performanta la mana a doua. Motivul este simplu: produsele noi au preturi similare cu cele din Occident, dar potentialii cumparatori din Romania au salarii de cateva ori mai mici decat cele din Vest. O astfel de situatie genereaza, in mod deloc surprinzator, o mare dorinta din partea tot mai multor romani de a se bucura de avantajele unei astfel de optiuni. In fond, situatia este similara cu cea a cumpararii unui automobil second hand: raportul calitate-pret este net superior celui legat de achizitionarea unui autovehicul nou.

Foto: Creative Commons .
" Cum poti cumpara un PC ieftin si performant pentru copilul tau" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent