· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cum poti sa ai cele mai rapide masini din lume

Fascinatia pentru masini incepe de la varste fragede si nu se opreste numai la cele de 2 tone pe care le putem conduce abia dupa 18 ani. Orice copil, mai ales baietel, va fi fascinat de machete de masini care par rapide, rezistente si prezinta detalii pe care cu siguranta le-a observat la masinile reale.
Machetele diecast sunt realizate din materiale rezistente si replica modele de masini noi si cunoscute precum BMW Seria 7 sau Volvo XC60, dar si modele pe care multi dintre tatici le-ar vrea in garaj precum un Ford GT Concept, Lamborghini Murcielago, Nissan GT-R sau o masina clasica americana. Sunt jucarii ideale pentru cei mici care vor simti ca au sub control cei mai puternici bolizi din lume, dar in acelasi timp, sunt deliciul colectionarilor, mai ales machetele ce prezinta cele mai mici detalii ale interiorului si design-ului masinii reale.

Iar daca machetele nu sunt indeajuns, poti explora gama de masini radiocomandate . Modele de masini de teren, de viteza sau modele pe care le putem vedea si pe strazi precum Volkswagen Golf GTI pot fi comandate prin telecomanda fara fir. Nimeni nu poate rezista tentatiei de a se juca macar cateva minute cu o masina cu telecomanda iar fascinatia de a putea controla un bolid pe traseul de curse din propria sufragerie este maxima. Copiii, dar si adultii abia asteapta sa se intreaca si pentru asta nu este nevoie decat de doua masinute cu telecomanda.

Chiar mai potrivite pentru intreceri sunt masinile Nano Speed care sunt mici, super rapide si pot fi folosite cu accesoriile care intensifica distractia,precum circuitele in bucla pe care masinutele se intrec cu viteze ametitoare. Cei mai creativi pot incerca si alte suprafete precum pahare, mese sau chiar obiecte de mobilier. Daca ai copii sau daca vrei sa scapi putin de stresul cotidian si sa simti fascinatia pentru masini, machetele si radiocomandatele sunt alegeri excelente.

Pentru o gama larga de machete si masinute cu telecomanda, poti explora oferta Noriel, unul din cele mai mari magazine online de jucarii din Romania cu sute de vehicule de jucarie cu sau fara telecomanda.

Powered by SEO monitor
.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent