· articole
· intamplari

Cum să ai apă potabilă acasă, direct de la robinet?
Atunci când vine vorba de alimentele și de apa pe care le consumăm, atenție sporită trebuie să fie acordată calității acestora.

Sănătatea ta și a familiei tale este cel mai important aspect de care trebuie să ții cont.Întrucât fiecare dintre noi consumăm apă zilnic, astăzi ne-am gândit că ar fi util să îți prezentăm cea mai avantajoasă metodă prin care poți obține apă potabilă acasă, direct de la robinet.

De ce să filtrezi apa de la robinet

Nu de puține ori am fost avertizați cu privire la calitatea apei potabile de la robinet. Din acest motiv, numeroși consumatori și-au îndreptat atenția către apa plată comercializată în magazine.

Știai însă că poți beneficia de cantități nelimitate de apă curată, direct de la robinet? Ai nevoie doar de unul dintre cele mai bune sisteme de filtrare a apei.

Iată care sunt avantajele utilizării acestor produse:

Ai certitudinea faptului că apa de la robinet, pe care o filtrezi corespunzător, este lipsită de impurități. Astfel, aceasta poate fi atât consumată direct, cât și utilizată pentru a găti și a spăla fructele și legumele.

Dacă optezi pentru un dozator de apă, cu sistem de purificare inclus, conectat la rețeaua de apă potabilă din oraș, vei avea la dispoziție atât apă rece, cât și caldă, oricând ai nevoie.

Vei economisi bani și vei scăpa de timpul și efortul necesare pentru a achiziționa cantitatea de apă destinată consumului, în fiecare zi.

Cum să alegi cel mai bun sistem de filtrare a apei

Atunci când iei decizia de a alege un sistem de filtrare a apei, pe care să îl folosești acasă, conectat la rețeaua de apă publică, trebuie să iei în calcul câțiva factori importanți. Iată care sunt aceștia și cum poți face alegerea corectă:

Numărul de substanțe filtrate - Ai nevoie de un sistem de filtrare performant, care să elimine cât mai multe substanțe chimice dăunătoare din apa de la robinet. În plus, acesta trebuie să îți ofere apă lipsită de miros și cu același gust ca a celei pe care o achiziționai înainte. Cele mai bune sisteme de filtrare disponibile pot reține cea mai mare majoritate a contaminanților din apa provenită de la rețeaua publică.

Performanța sistemului - Dat fiind faptul că investiția realizată în cazul unui sistem de filtrare a apei este una pe termen lung, trebuie să acorzi atenție caracteristicilor de performanță a aparatelor disponibile.

Este recomandat să optezi pentru un sistem cu minimum trei etape de filtrare, care va asigura eliminarea eficientă a poluanților din apă. Fiecare dintre acestea va fi destinată filtrării unui tip specific de substanțe precum reziduurile, chimicalele și sedimentele.

Orientează-te către un sistem de filtrare a apei cu presiune de funcționare care să nu depășească limita de 7 bari. Cele de 3,4 bari sunt cele mai recomandate, întrucât nu sporesc nejustificat presiunea apei. Astfel, acestea protejează țevile și instalațiile, eliminând riscul de producere a scurgerilor.

Acordă atenție și frecvenței cu care va trebui să schimbi filtrele sistemului ales. Este recomandat să alegi un produs a căror filtre au o durată de viață sporită, chiar dacă este mai costisitor, întrucât filtrele de rezervă sunt de regulă destul de scumpe.

Printre funcțiile suplimentare, pe care este bine ca sistemul de filtrare să le includă se află semnalul luminos sau sonor, care te avertizează atunci când este necesar să schimbi filtrul sistemului. Astfel, vei fi mereu sigur că apa este filtrată corect, cât timp acest semnal nu te-a avertizat că este momentul să schimbi filtrul.

Prin urmare, alegerea sistemului potrivit de filtrare, pentru utilizarea la domiciliu te ajută să obții apă bună de băut și pentru gătit, direct de la robinet. Mizează pe un raport bun preț - calitate în cazul produsului ales și asigură-te că acesta asigură performanța de care ai nevoie.
Sursă: Digital workforce
Sursă foto: pixabay
.

"Cum să ai apă potabilă acasă, direct de la robinet?" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre :
Noua structura a anului scolar 2012-2013 si programul

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent