· articole
· intamplari

Cum să alegi încălțămintea de damă în funcție de silueta ta

Felul în care ne îmbrăcăm și încălțăm este în strânsă concordanță cu personalitatea noastră și cu stilul personal.

Însă vestimentația ține și de alte criterii, iar unul dintre ele este chiar conformația corporală. Încălțămintea și îmbrăcămintea sunt în strânsă legătură cu silueta ta, deoarece adesea articolele de fashion pot schimba total felul în care arăți. Iată ce ar trebui să știi atunci când vine vorba despre alegerea acestor articole.

Cizmele lungi creează impresia alungirii


Dacă vrei să pari mai înaltă și mai slabă, atunci poți folosi articolele de încălțăminte pentru a face acest lucru. Cizmele lungi creează iluzia alungirii piciorului, făcându-l în același timp și mai subțire. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că există o constantă cromatică pe lungime care conduce la ideea că picioarele sunt mai lungi, iar dacă alegi să folosești cizme de culoare neagră, efectul este garantat. Poți alege astăzi dintr-o multitudine de modele de cizme lungi, mai ales că acestea încă sunt la modă și rămâne în continuare. Pentru că se așază atât de bine pe orice conformație, îşi rezervă un loc constant în gama articolelor de încălțăminte de top

Ce ar trebui să reții atunci când vine vorba despre cizme lungi este faptul că acestea, chiar și prin înălțimea lor, pot să schimbe felul în care arăți. Astfel, cizmele lungi, cu tocuri înalte sau platformă, te vor ajuta să pari mai înaltă și mai suplă, indiferent de ținuta pe care o vei alege, chiar dacă vorbim despre rochii, fuste sau jeanși. 

Ghetele și pantofii cu platformă


Ghetele cu platformă se potrivesc oricărui tip de siluetă şi avantajează persoanele care consideră că un plus de înălțime este de dorit. Ghetele cu platformă pot fi purtate la jeanși, colanți sau pantaloni mulați. Dacă vei purta ghetele cu platformă la fuste, vei obține un efect vizual mai redus, deoarece fusta, indiferent de lungimea ei, va “tăia” din lungimea piciorului. 

Dacă ești o persoană cu forme, în special în zona coapselor, ar trebui să eviți ghetele cu platformă care au blăniță, deoarece orice detaliu poate rupe efectul vizual al continuității, drept pentru care picioarele tale vor părea mai scurte. 

Același lucru se întâmplă și în cazul pantofilor cu platformă. Dacă ai rotunjimi pe care vrei să le reduci vizual, ar trebui să eviți cât poți de mult baretele, în special dacă pantofii sunt o altă culoare decât nude. Bareta scurtează piciorul, fiind o soluție mai potrivită doamnelor care au picioarele foarte slabe. 

Ghetele de tip UGG- alegerea perfectă


UGG-urile sunt probabil articolele de încălțăminte care se potrivesc oricărui tip de siluetă. Ghetele UGG pot fi purtate deopotrivă de persoanele slabe, dar și de cele cu forme, potrivindu-se la fel de bine rochiilor și fustelor, dar și jeanșilor. Secretul stă în faptul că ghetele UGG au o formă ușor rudimentară, care se poziționează oarecum neutru. Fiind o masă de piele îmblănită, ele se vor mula după picioarele mai plinute, oferind continuitate vizuală pe grosimea piciorului, în vreme ce la persoanele slabe se vor așeza natural, creând impresia continuității pe lungime.

La baza alegerii tipului de încălțăminte potrivit stau mai multe criterii, însă reține că ar trebui să alegi în funcție de propriile preferințe, dar și de confortul pe care aceste articole îl oferă. Dincolo de siluetă, trebuie să te simți bine în pielea ta, iar acest lucru se întâmplă atunci când imaginea care te privește din oglindă îți răspunde cu un zâmbet.


Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Unsplash.

"Cum să alegi încălțămintea de damă în funcție de silueta ta" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre :
Noua structura a anului scolar 2012-2013 si programul

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent