· articole
· intamplari

Cum să organizezi ziua de naștere perfectă pentru copilul tăujpg?oh=d44979dd25830d7d243f89836c10f204&oe=57D55BC2&__gda__=1472925924_51f15392a7ea4c285767776f777ab189"/>
Ziua de naștere este unul dintre cele mai fericite evenimente pentru copii.

Știu deja că vor primi cadouri și că li se va îndeplini orice dorință pentru că vor fi răsfățații tuturor. Dacă vrei să îi organizezi de ziua lui o petrecere distractivă, la care să își invite prietenii, noi ți-am pregătit câteva idei perfecte pentru vară.

Petrecerea în grădină este foarte populară în Statele Unite, unde multe familii locuiesc în case și au la dispoziție grădini spațioase în care copiii să se poată juca în voie. Dacă ai această opțiune, petrecerea de grădină este o ocazie perfectă pentru a-i invita și pe părinții celorlalți copii și să îi supravegheați de la distanță, în timp ce vă bucurați de o băutură rece și discuții savuroase.

Pentru cei mici poți pregăti diverse activități, de la joaca de-a v-ați ascunselea, până la jocuri de colorat. Pentru că este puțin probabil ca cei mici să aibă răbdare să stea cuminți la masa, cel mai bine este să prepari câțiva hotdogi și sanvișuri pe care ei să le poata mânca în timp ce se joacă.

Dacă nu vrei să cheltuiești prea mulți bani cu organizarea evenimentului, îi poți duce pe copii la o petrecere în parc, la un suc și o înghețată la o terasă, apoi ei se pot juca în voie, se pot plimba cu rolele, cu bicicletele sau cu trotinetele. Aceasta este o foarte bună ocazie și să îi faci cadou copilului tău o tricicletă sau o trotinetă precum acestea, pe care poate învăța foarte ușor să meargă.

Petrecerea la piscină este puțin mai greu de organizat, mai ales dacă nu toți părinții vor fi de acord să-și lase copiii să intre în apă sau se vor teme că s-ar putea întâmpla ceva. Însă dacă reușești să pui un astfel de plan în aplicare, ziua copilului tău se va transforma într-o bălăceală de pomină, cu râsete și distracție în apă.

Nu uita să aduci colaci gonflabili în plus, în caz că unul dintre copii îl uită acasă, și să alegi o piscină pentru copii, în care apa să nu fie mare. Desigur, va trebui să îi supraveghezi îndeaproape pe cei mici, pentru a evita orice incident. Câteva cutii de pizza, apa plată, sucuri răcoritoare și înghețată le va asigura energie pentru toată ziua și nu vor trebui să își întrerupă joaca pentru a se așeza la masă.

Indiferent de cum alegi să îi sărbătorești ziua de naștere, ai grijă să te organizezi din timp, să trimiți invitațiile și să confirmi cu o zi înainte prezența celorlalți copii, pentru a ști la ce să te aștepți. Este important ca cei mici să fie în permanență supravegheați, pentru a preveni orice accident. Nu uita că părinții au încredere în tine când își lasă copiii să meargă la ziua de naștere, iar ei devin automat resonsabilitatea ta pentru cele câteva ore cât durează distracția.

Sursa foto: Shutterstock.
"Cum să organizezi ziua de naștere perfectă pentru copilul tău" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent